A tizenkettedik

2014. szeptember 25. 15:35

Bár hivatalosan még senki nem került szóba, hogy a júniusban elhunyt Grosics Gyula helyére üljön a Nemzet Sportolói közé, nincs kétségünk, hogy Schmitt Pálnak végül is kivívják a tizenkettediknek járó címet.

2014. szeptember 25. 15:35
Friss Róbert
Népszava

„Bár hivatalosan még senki nem került szóba, hogy a júniusban elhunyt Grosics Gyula helyére üljön a Nemzet Sportolói közé, nincs kétségünk, hogy Schmitt Pálnak végül is kivívják a tizenkettediknek járó címet. Azt ugyanis a kormány adományozza hatvan évnél idősebb, kimagasló eredményt elérő magyar sportolóknak. Olyanoknak, akik aktív pályafutásukat követően is kimagasló szerepet töltenek be a hazai és nemzetközi sportéletben. A megtiszteltetés tortáján már csak hab a havi 500 ezer forintos életjáradék. Gyaníthatóan Schmittnek nem is a pénzre lenne szüksége. Inkább a rehabilitációra, amit meg is fog kapni az övéitől. Azoktól, akik »elárulták« annak idején.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2014. szeptember 26. 09:51
robi, robi, én elhiszem, hogy kilóg a lóláb, de olyan bájos, ahogy egyből rácuppantok. csak vigyázzatok: biztos a lába az?
tevevanegypupu
2014. szeptember 26. 08:56
Utálhatják, de azért egyelőre nincs más aki megérdemelné..és elég sok mindent tett azért, hogy meg is kapja. Jó és egy kevés rossz értelmében is.A többiek akik szintén számításba jöhetnének, még túl fiatalok..és örüljenek ennek.
BőröndÖdön
2014. szeptember 26. 08:30
Plagi bácsi mindenben a nemzet büszkesége...
csurcsányi
2014. szeptember 25. 22:43
Ezt véletlenül nem úgy hívják,hogy prejudikálás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!