Feltámasztás karaktergyilkosság után

2014. november 27. 21:34

Egy diszkreditált politikust azért nem lehet visszahelyezni a döntéshozók közé, mert azzal azt üzennék, hogy az adott kínos ügye mégis rendben van és elfogadható.

2014. november 27. 21:34
Feledy Botond
Új Szó

„Egy diszkreditált politikust azért nem lehet visszahelyezni a döntéshozók közé, mert azzal azt üzennék, hogy az adott kínos ügye mégis rendben van és elfogadható. Márpedig éppen azt nem szeretnénk, hogy elítélendő dolgokat bárki bármikor a friss fiatal demokráciáinkban legitimáljon. Ez az államférfiak morális felelőssége.

Ehhez képest hogy lehet kitüntetni Magyarországon azt a személyt, aki a kommunista állambiztonság által oly kedvelt Astoria szállót igazgatta már az átkosban? Aki egykori olimpiai csapataranyérmesként később a magyar olimpiai bizottságot vezeti, de nem mond le, amikor doppinggal lebuknak a sportolói és aranyérmeket kell visszaadni Athénban?

Akinek köztársasági elnöksége alatt a kisdoktori disszertációjáról kiderül, hogy plágiumgyanús és visszavonja az egyetem a tudományos címét? Aki ezt az ügyet addig húzta, hogy a magyar diákok a fénymásolást schmittelésnek hívják? Akinek a Paprika Csárdában gyűlt meg a helyesírással a baja? Aki miatt a köztársasági elnöki juttatást az utolsó percben megváltoztatták, hogy neki is járjon az 1,5 millió forintos havi apanázs?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. november 28. 09:05
"nem lehet visszahelyezni a döntéshozók közé" mindjárt az első sorban. De igazad van nem tévedett csak hazudott
ördöngös pepecselés
2014. november 28. 08:50
elmézve a tájékozottságát Feledy Botond egy felednivaló bolond
Mák virág
2014. november 28. 07:49
Az teljesen természetes, hogy egy minden rendszert kiszolgáló,simulékony,öálló vélemény nélküli, gyanús múltú senkiházi,-amennyiben a fidesz narancssrga gúnyáját hajlandó magára ráncigálni- a lelkes elborultaknak azonnal mintaképpé válik.
august
2014. november 28. 06:40
:) Zseniális a cikk mondandója, komolyan, mert ugye micsoda dolog az, hogy miután kekaraktergyilkolásztunk valakit, és még van pofája mozogni. Egyébként az urat senki nem emelte vissza a politikusok közé, hanem a sportpályafutása miatt választották sportolótársai a Nemzet sportolójának 12. tagként.. Vicces, amikor a Nemzet sportolóinak döntését ilyen kedves médiamunkások próbálják fölülírni, és kritikával illetni.. Nem őket támadják döntésük miatt, hanem a választott személyt. Komolyan vicces.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!