Kiemelt jelentőségű lett a győri focicsapat, hogy megmeneküljön a csődtől

2015. április 03. 09:13

Ez a döntés szimbóluma annak az irracionalitásnak, amiről a kormányzás szól. A focicsapatot megmentjük, az embereket nem.

2015. április 03. 09:13
Kettős Mérce
Kettős Mérce
„Ez nem futball szeretet, ez már beteges. Miközben színházak, múzeumok mennek csődbe, civil szervezetek szűnnek meg, miközben a keményen dolgozó emberek egy része a létminimum alatt él, miközben az elrontott segélyrendszer átalakítása miatt sokan az éhhalál küszöbére kerülnek. Akkor lesz stratégiai szempont, hogy egy focicsapatot megmentsenek, aminek a tulajdonosa több tízezer ember pénzét szórta ki az ablakon.

Erre nincsenek szavak. Beszélhet bárki a jó kormányzásról, vagy bármiről, de ez a döntés szimbóluma annak az irracionalitásnak, amiről a kormányzás szól. A focicsapatot megmentjük, az embereket nem.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. április 04. 01:43
Kevés rosszabb csapat van az eto-nál az biztos..kifejezetten alkalmas arra, hogy stratégiailag kiemeljék..és jó messzire eldobják.
Felcsuti Erik
2015. április 03. 16:34
Ne szepitsuk a dolgot: itt egyertelmu hazaarulasrol van szo ! Orban Viktor egy dilis cigany, beteg allat, egy kozonseges pszichopata ! Kenyszerzubony es irany Graz ! Szebb jovot !
Droite
2015. április 03. 11:40
Kepzavar....tobb tizezer, kemenyen dolgozo, letminimum alatt elo....spekulativ befekteto....
Box Hill
2015. április 03. 10:12
Miféle mentésről beszél szerzőnk? Az MLSZ elnölke tegnap volt a hírekben azzal, hogy valószínűleg nem fogja minden nb1-es csapat befejezni az idényt. Sőt az is, hogy az elsőosztály csapatszámát csökkenteni kéne. A spekulánsokat, ezzel szemben, miért kéne az adófizetőknek mentenie? Ugyanis a befektetés és aspekuláció két külön dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!