Igazi, tőről metszett lila majom

2015. július 24. 09:45

És bizony akad szegény, szerencsétlen, uborkafára felkapaszkodott idióta, akinek a futball szépségéről fogalma sincs, aki azt sem tudja, eszik vagy isszák a sportszerűséget. Igazi, tőről metszett lila majom.

2015. július 24. 09:45
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

Az MTK minden egyes győzelmének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában nyerünk, tapsolok. Hangosan. Ha a Fradit vagy az Újpestet verjük meg, gyönyörűség. Ha magyar csapat nemzetközi mérkőzést játszik, mert magyar vagyok, drukkolok neki. Szeretném a jót, a jobbat. Boldog lettem volna, ha az FTC továbbjut. A focinak vannak törvényei. Íratlan szabályai, legendái, történetei, feltételezései, babonái.

És bizony akad szegény, szerencsétlen, uborkafára felkapaszkodott idióta, akinek a futball szépségéről fogalma sincs, aki azt sem tudja, eszik vagy isszák a sportszerűséget. Aki büszkén azt gondolja, ha bunkóbb a legbunkóbb futballhuligánnál, akkor jófej klubelnök. Pedig csak egy szánalmas lájkkurva. Igazi, tőről metszett lila majom.

Aki NEM NYERHET!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dé208
2015. július 25. 08:23
Mondjuk két éve írtam, de ma is időszerű teljesen: Itt a nagy pillanat a hatalmas szavazatszerzésre: Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Bár szívem szerint szeretem a labdarúgást és hiszek a magyar labdarugás jövőjében, be kellett látnom, hogy az erre az utóbbi években elköltött minden fillér az ablakon kidobott pénz volt. Sajnálom és szégyellem. Sajnálom és szégyellem, hogy egyéni szenvedélyem ebben az esetben jó darabig szembe ment a józan ész és a tisztesség belső parancsaival. Belátom, hogy ez helytelen, káros, haszontalan és sokak számára visszatetszést keltő lehetett. Fontosnak érzem még közölni, hogy kiábrádulásomat nem is elsősorban a teljesítmény hiánya, hanem a teljesítményre való törekvés teljes hiánya és képtelensége váltotta ki elsősorban. Ezért a következő kormányülésen javasolni fogom,a magyar labdarugás állami támogatásának teljes megvonását. Életem egyik legnehezebb döntése ez, de úgy gondolom, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nem szabad helyének lennie olyan struktúráknak, melyek nemhogy az együttműködésre de az egyszerű működésre is képtelenek. Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok
csurcsányi
2015. július 24. 21:43
Tomika!Csak annyi MTK GI!GÁ!GÁ!
Selamat
2015. július 24. 16:41
A foci nem szokott érdekelni, de ezt a libsi lájkkurva kifejezést stoppolom. Nem csak 1000 %-an igaz, de maximálisan telibe is találja a szóbanforgó rétegecskét. Kösz Dajcs!!
vigyor
2015. július 24. 15:21
Halló, újpesti születésűként, aki speciel a focit utálja, de ettől még nehezen viseli, ha újpestit bántanak, azt kell mondanom, hogy Tompika, menj az anyád picsájába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!