A család szent és sérthetetlen

2015. július 27. 21:42

Ön börtönviselt embereket beenged a házába, ahol a 12 éves kislányukat nevelik? Nem bántanánk sem önt, sem családját. Az ön férje azonban folyamatosan bántja a „fiait”. Válasz Kubatov Ágnesnek.

2015. július 27. 21:42
Ferencváros szurkolók
Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül

„Tisztelt Ágnes!


Az ön férje eddig mindig azt mondta, hogy ne a stadionhoz szervezzünk tüntetést, hanem oda menjünk, ahol problémánk van. Legyen az egy MLSZ elnök háza vagy épp egy klubelnöké. Az ön férje azt is mondta, őt szidjuk nyugodtan amíg bírjuk, mert őt az nem érdekli.


Ön helyénvalónak tartja, hogy kopasz, zavaros hátterű verőlegények látogatnak meg minket otthonunkban, vagy a munkahelyünkön és fenyegetnek minket?

Ön helyénvalónak tartja, hogy több ezer kilométert utazunk szeretett klubunkért egy idegen országba, hogy szurkoljunk neki, de saját vezetőink jóvoltából még a városba sem léphetünk be és kiutasítanak minket Boszniából vagy épp Horvátországból?

Ön helyénvalónak tartja, hogy hétről hétre »véletlenszerű« NAV ellenőrzéseket tartanak több szurkoló munkahelyén?

Ön helyénvalónak tartja, hogy nyomozók jelennek meg az otthonunkban a rendőrségre beérkezett »névtelen telefonhívásokra« hivatkozva?

Ön helyénvalónak tartja, hogy az ön férje intézkedései nyomán több ezer ember, köztük családok, nők és gyermekek nem tudják buzdítani a lelátón szeretett csapatukat, ami számukra az egész életüket jelenti?

Ezek mind-mind a történelem egy sötétebb korszakát idézik meg számunkra!


Ön szerint ezt meddig kell tűrnünk?

Ön el tudja képzelni, hogy egy több ezres nagyságrendű tömeg ok nélkül tüntet valakinek a házánál?


Kedves Ágnes! Igaz az a hír, hogy amíg ezres nagyságrendű tömeg tüntetett az önök háza előtt, addig a házban több, a klub alkalmazásában álló börtönviselt ember tartózkodott, köztük egy gyilkosságért elítélt személy? Ön ilyen embereket beenged a házába, ahol a 12 éves kislányukat nevelik?


Tájékoztatásul közöljük, nem nyomtattunk pólókat Kubatov családfa címszó alatt. Ha az ön férje ezzel rémisztgeti önt, kérjük szóljon rá, hogy ne tegye! Mi is csak egy darab ilyen pólóról láttunk egy képet az interneten, de a tüntető ultrák egyike sem viselt ilyen pólót.

A család nálunk szent és sérthetetlen. Nem bántanánk sem önt, sem családját. Az ön férje azonban folyamatosan bántja a »fiait«. Legalábbis nemrég még így nevezte ezt a több ezer embert, akik a Fradi családjának a tagjai és akik ellen fordult.


Mi is kértünk a férjétől sok mindent, például azt, hogy távozzon a társaival együtt és fejezzék be a szurkolók üldözését! Ezt kérni is fogjuk, amíg el nem érjük a célunkat!

Kérjük, beszéljen férjével!


Köszönjük,

Ferencváros szurkolók

HAJRÁ FRADI!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jutka_megmondja
2015. július 28. 11:48
Sokszor mondtak már ezek sok mindent, de bizonyíték nélkül nem lehet hinni nekik. Amúgy is szánalmas, amit csináltak.
néhai Ch.Pilot
2015. július 27. 22:42
Rühös Aláírók, akik NEM Fradi szurkolók! "A család nálunk szent és sérthetetlen." Egy ilyen tüntetés után csöppet álszent mondat. Nektek, patkányok, semmi sem sérthetetlen, pláne nem szent! "Ön helyénvalónak tartja, hogy az ön férje intézkedései nyomán több ezer ember, köztük családok, nők és gyermekek nem tudják buzdítani a lelátón szeretett csapatukat, ami számukra az egész életüket jelenti?" Az egész életeteket? Ennyi? Tehát se életcél, se hivatás, se kultúra, se valamilyen normális hobby, gyermeknevelésről már ne is beszéljünk, csak a foci, ami az életeteket jelenti? fennkölt, mondhatom, sőt felsőbbrendű! De a normálisabb emberek tudják: az "ultrák", nem szurkolók és nem fradisták. A komcsi titkosszoláglat küldte őket még hosszú évekkel ezelőtt, hogy lejárassák a legmagyarabb futball csapaptot. Egyébként a többit is. A futballt tették ezzel tönkre, mely a kommunizmus évei alatt talán az egyetlen volt, ami fenntartotta a nemzeti önérzetet. A rendszerváltás után a komcsik által külföldek eladott országban még "veszélyesebb" volt a nemzeti önérzet. Na, ezért, és ezek vagytok ti! A bárhol, bármikor (pl. 2006-ban a TV-székháznál) bevethetők. A foci egy játék. Nem kelthet gyilkos ösztönöket még verbálisan sem! Aki ilyet tapasztal magán, az ne járjon meccsre, vagy forduljon orvashoz. Minden "ultrának", aki megfélemlítette a Kubatov családot, vagy más rendbontásban valaha is részt vett, olyan vesztaséget jívánok, családjában, amibe beleőrül! Elég volt a Fradi megszégyenítéséből rühös csőcselék! Hajrá Fradi, Abcúg úgynevezett "ultrák"!
kitiltott
2015. július 27. 22:26
Mit képzelnek ezek "fradisták" magukról? Ha tényleg annyira nagy szurkolók lennének és nem csak a balhéért mennének oda akkor csak egy lenne NEKIK a fontos hogy ott legyenek jóban roszban a csapatukkal kiröhögnék a véna szkennert és támogatnák a csapatukat a szurkolói kártyával.. Kiszámolta már a Fradista szurkolók közül valaki mennyibe került a balközép a csapatnak itthon és külföldön? több száz millióba.. a zártkapus meccsekről nem is beszélve Sajnos elfogyott a türelem a balhésokkal megpróbáltak megegyezni de ezekkel a "szurkolókkal" nem lehet makacsok mint a magyar baloldal menekültügyben van még kérdés Ildikó?
3M..
2015. július 27. 22:19
A Fradi szurkolók, és bármely focicsapat ultrái, a magyarok gerince! Erősek, kitartóak, nem alkusznak. Jelesre vizsgáztak, és fokozzák! Ezt bizonyították az elmúlt hónapokban. A hatalom egy tagja, szembe találta magát, igazi férfiakkal. Íratott is hamar egy levelet. Kubatov, a kislányának, és a feleségének nincs köze ahhoz az aljas hozzáálláshoz, amit ez a több ezer, tízezer ember jóideje eltűr. Ők nem részei ennek a folyamatnak. El kellene gondolkodni, hogy több ezer magyarnak, vagy egy senki által nem támogatott vezetőnek van e igaza? Biztosak vagyunk benne, hogy nincs meg a 45 %, tehát a 2/3-ad. Hajrá magyarország, hajrá magyarok! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!