Nyílt levél az ultrákhoz

2015. július 27. 19:05

Kérem, gondolják végig, mi köze egy 12 éves kislánynak, vagy nekem az önök vélt sérelmeihez, miért kelljen félnie a gyermekemnek?

2015. július 27. 19:05
Kubatov Ágnes
MTI OTS

„Tisztelt tüntető ultrák, azokhoz szólok önök közül, akik vasárnap este az otthonunknál szidalmaztak bennünket. Nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg, miközben ordítva a férjemet szidták, közben bennem és a kislányomban keltettek félelmet.

Kérem, gondolják végig, mi köze egy 12 éves kislánynak, vagy nekem az önök vélt sérelmeihez, miért kelljen félnie a gyermekemnek? Önök helyénvalónak tartják, ha olyan pólókat nyomtatnak Kubatov családfa címszó alatt, ahol egy fára fel vagyunk akasztva mi szülők a gyermekeinkkel együtt, vagy azt kell olvasnunk, hogy Kubatov, haljon meg a családod? De eddig legalább csak megírták, kinyomtatták, mit gondolnak, most azonban eljöttek hozzánk. Azt kizártnak tartom, hogy ezt bárki normális lépésnek tartsa, szurkoljon bármelyik csapatnak, éljen bárhol, gondoljon bármit a világról. Ezért még egyszer azt szeretném kérni önöktől, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, hagyjanak bennünket nyugalomban élni! Ezúton lezártnak tekintem a témát, és arra szeretném kérni önöket, hogy mérlegeljék a kérésemet.

Köszönöm

Kubatov Ágnes”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pinceszövetkezet
2015. július 28. 11:37
Érdekes, azt hitte Kubatov Ágnes, hogy van a férjének egy munkahelye: a maffia kormány embereként ,vagy fociklub vezetőjeként és amikor letelik a munkaidő akkor mindennek vége.. :? Az emberek milliói nyomorognak a férje miatt éjjel nappal kedves Ágnes! Ezen gondolkodjon már el, és nem csak rettegnek szembenézni a hozzátartozójuk értékelésével, hanem kenyérkérdésről , életről halálról van szó, mindez Kubatov és társai miatt! Ők mégsem írnak ilyen cuki levelet, legtöbbje csak hallgat és tűr... Még!
btakacs
2015. július 28. 09:25
Tehát a szétvert metrókocsikról és hasonlókról szóló hírek mind hamisítványok és a közvélemény megtévesztése volt a cél? A Fradi meccsekre szende csipkeverőnők és makramé szakkörösök jártak, csak az a gonosz ... (ide ki lehet tölteni az éppen aktuális ellenséget) találta ki az atrocitásokról szóló híreket, hamisították a képeket, videófelvételeket. Azt hiszem alternatív valóságokban élünk.
Secnir
2015. július 27. 22:10
Kedves kubatov ágnes ha a férjében lett volna annyi gerinc, amennyi pont nincs, akkor nem elbújik a pincébe a szerverek mögé, hanem kiáll a kapuba, és megmondja az ultrák szemébe a véleményét, nem pedig az asszonyon keresztül üzenget. én nem vagyok fradi durkker, sem listakészítő pártigazgató, sem köztörvényeseket alkalmazó klubelnök, de ha valakinek baja van velem, az elé odaállok, és megkérdem, hogy hol és hogyan kívánja lerendezni a dolgot. igaz, én nem teszek keresztbe közel húszezer embernek egyszerre. és nem baszok ki 250 lelkes, a magyar fociért és csapatáért (respect nekik) rajongó szurkolóval.
Rike
2015. július 27. 22:05
Fiuk! Lassan el kéne gondolkozni, hogy egyszer , akármikor, de vége lesz. És akkor majd el kell számolni. El kell számolni, mert olyan embereket fogunk választani, akiket nem fogtok tudni megvesztegetni. Akkor minden szemétláda börtönbe megy. Orbán akarja a halálbüntetést? Elvbarátai Kinában gazdasági bűncselekményekre is alkalmazzák. Rajta fiuk! Sokkal szebb jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!