Az FTC minden egyes NB1-es vereségének örülök. Szívből!

2015. július 24. 09:42

Az FTC minden egyes NB1-es vereségének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában kikapnak nevetek. Hangosan.

2015. július 24. 09:42
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

Az FTC minden egyes NB1-es vereségének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában kikapnak nevetek. Hangosan. Amikor mi verjük meg őket, gyönyörűség! Ha Magyar csapat nemzetközi mérkőzést játszik, magyar vagyok. Szeretném a jót, a jobbat! Jó lett volna, ha az FTC továbbjut. A focinak vannak törvényei. Íratlan szabályai, legendái, történetei, feltételezései, babonái.

Ma született egy új!

Az a csapat, mely harcol a szurkolói ellen, aki a több száz kilométerre elutazó támogatóit kitiltja, hazazavarja: NEM NYERHET!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. július 25. 02:43
Erről a csávóról többet képzeltem. De ha tényleg ilyen szinten vannak a politikusiank, ne csodálkozzunk, hogy bunkó az ország.
Sulammit
2015. július 24. 21:55
Mi van??? Minek örülsz te??? :) Neked is felforrt az agyvized!
DrPepper
2015. július 24. 20:00
Wintermantel olysmibe szól bele, amihez semmi köze, és nem kéne beleszólnia. Pláne ostobaságokat nem.
dé208
2015. július 24. 14:31
A magyar foci az a szar, a többi mind ebből következik. Nem is értem, hogy a látszólag értelmes emberekből álló pártunk és kormányunk miért képtelen ezt belátni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!