Éljen a Király!

2015. november 13. 08:56

Király Gábor a nagybetűs Király volt, a tizenhatoson belül azt történt, amit ő akart.

2015. november 13. 08:56
Sebestyén Roland
Presztízs Sport

„Megfogadom, hogy nem fogadok többet, ennyi volt. Bernd Storcktól is elnézést kell, hogy kérjek, mert nem bíztam benne. Talán nem is benne nem bíztam – rántanám be a kifogásfűrészt -, hanem az egész magyar labdarúgásban, a stadionokban, a Kleinheisler Laciban és a Pekárban. Csányi Sándorban és az egész magyar edzői társadalomban. Plusz nem gondoltam jó ötletnek kivágni Szabicsékat, majd Szélesi Zoltánt és Andreas Müllert odavinni helyette. De neki lett igaza, bármi történik vasárnap, ő volt az, akivel Norvégiában nyertünk. Bravo, Bernd!

A százados pedig lehozta, megmentette a nemzetet, hitet és reményt adott a népnek és a csapatnak, ott lehetünk Franciaországban, szedjük össze magunkat, üzente. Király Gábor ma a nagybetűs Király volt, a tizenhatoson belül azt történt, amit ő akart. Nem volt apelláta, ha jött, akkor jött. Ha ráfeküdt a labdára, mi, kétmillióan vakon követtük, ráfeküdtünk hát mi is. Együtt mozogtunk, lélegeztünk a százszoros válogatottal, kiváltképp azután, miután kiderült, Fülöp Márton, a huszonnégyszeres magyar válogatott kapus hosszan tartó betegség után éjjel elhunyt. Marci, velünk voltál, annál a kapufánál mindenki érezhette a jelenléted, köszönünk neked mindent. Király voltál, Gabi! Király voltál, Marci!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2015. november 13. 22:29
Király Gabi! Az Üllői úton húzd le rolót a norvégoknak!
császár
2015. november 13. 19:39
Nincs három pont. Egy-nullra vezetünk. Van vissza 90 perc.
Morgen
2015. november 13. 17:00
Király, te vagy a király!
nanemáne
2015. november 13. 12:50
Szép írás,megható!Bravo!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!