Vissza kell szerezzük az MTK név becsületét

2016. április 26. 20:37

Nem így képzeltük el a bajnokság végét, nagyon nem így... Pedig harminc fordulón át szép volt, de ami utána jött, az maga a szégyen. Az elmúlt egy hétben előbb gyanús módon kikaptunk a Felcsúttól, majd kitalálták, hogy kötelező lesz a szurkolói kártya az utolsó fordulóra.

2016. április 26. 20:37
Ultras MTK
Facebook

„Nem így képzeltük el a bajnokság végét, nagyon nem így... Pedig harminc fordulón át szép volt, de ami utána jött, az maga a szégyen.

Az elmúlt egy hétben előbb gyanús módon kikaptunk a Felcsúttól, majd kitalálták, hogy kötelező lesz a szurkolói kártya az utolsó fordulóra, így nem csak a mi szurkolóink egy részét zárják ki, hanem sportszerűtlen módon alig engednek be vendégeket egy számukra létfontosságú meccsre. Ha ez nem lenne elég, annak ellenére vitték el a meccset újra Dunaújvárosba, hogy a két klub nem egyezett meg ebben. Túl sokat kellett szégyenkeznünk egyetlen hét alatt olyan dolgok miatt, amikért nem nekünk kéne szégyellni magunkat.

A zárófordulóban mindezek miatt szervezett szurkolás nem lesz. Reméljük, a Kispestnek engedik, hogy tegye a dolgát és kiejtse a tolvajokat. Pedig most azt kéne számolnunk, hogy hogyan szerezhetjük meg a dobogót, vagy minimum az Európa Liga-selejtezőt. Kár, hogy most nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy valahogyan visszaszerezzük az MTK név becsületét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanádium
2016. április 27. 12:07
Nem értem ,hogy mit nem értenek az MTK drukkerek. Az MTK elnöke és tulajdonosa a fidesz főgazembere. orbán parancsba adta , hogy a lopás NB I-es csapata nem eshet ki, ezért az az MTK -nak is ki kell kapnia a tanyasi Felcsúttól .Ha majd az MTK drukkerek szeme örömmel megpihen az új stadionon akkor jusson eszükbe , hogy ezért ki kellett kapniuk a kutyaütő Felcsúttól és a fidesz becstelensége nyitotta ki a virágokat a pálya körül.
gergely88
2016. április 27. 09:16
Mikor volt utoljára szervezett szurkolás? :D Bocsi, ez biztos az, amikor háromszáz bácsi rázendít az "MTK, MTK, MTK" rigmusra egy-egy helyzet után.
BőröndÖdön
2016. április 27. 08:39
Hányan lehettek??tizen-huszan..vicces.
blackened
2016. április 27. 08:36
Kb,van 300-500 mtk szurkoló ÁFA-val,most kapnak 5 ezres stadiont...elvesznek benne. Az mtk-PA tuti,hogy nem volt tiszta meccs,a Vasas ellen persze majd hajtani fognak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!