Büszke vagyok, hogy itt lehettem a foci nagyszínpadán

2016. június 27. 00:52

Büszke vagyok, hogy itt lehettem a foci nagyszínpadán ennek a csapatnak a tagjaként. Kitűnő csapat, kitűnő szurkolók, egy szenzációs ország, amely mögöttünk állt.

2016. június 27. 00:52
Király Gábor
Nemzeti Sport

„A srácok a maximumot kihozták magukból. Az látható volt, hogy ezen a mérkőzésen már nem voltunk annyira frissek, a lábunkban voltak a csoportmeccsek. Sajnálom, hogy a végén nem voltunk kicsit okosabbak, jobban tarthattuk volna a labdát. Le a kalappal a szurkolók előtt, jó érzés volt itt lenni. Büszke vagyok, hogy itt lehettem a foci nagyszínpadán ennek a csapatnak a tagjaként.

Kitűnő csapat, kitűnő szurkolók, egy szenzációs ország, amely mögöttünk állt. Az első válogatott mérkőzésem utáni interjúmat folytassam: köszönjük a türelmet. Minden percét élveztük, és azt gondolom, hogy mindezt az Eb után fogom feldolgozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2016. június 28. 02:15
Egyem a szívedet! :)
Nyest
2016. június 27. 23:12
Mi pedig köszönjük, hogy ismét egybekovácsoltátok a nemzetet, és sok gyönyörű órát szereztetek nekünk. Neked pedig, Gáborom külön hálával tartozunk, amiért millióknak mutattad meg, hogyan lehet a legnagyobb szakértelem és tehetség birtokában egyszerű embernek maradni.
Karbantartó9
2016. június 27. 14:56
Szép volt! Köszönjük. Legszebb nyarunk eddig.
írmag
2016. június 27. 14:12
Köszönjük az emberi és kapuvédő szerepléseket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!