Kirgiz bíró csalta el Lőrincz bronzérmét

2016. augusztus 18. 08:15

Bár a mérkőzést Lőrincz Viktor megnyerte, a bíró elvette tőle a bronzérmet. Ilyen nyilvánvaló becstelenségnek, aljasságnak, nyílt csalásnak kell legyen valami oka. Erre még visszatérek.

2016. augusztus 18. 08:15
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

A kötöttfogású birkózók második bronzmeccsén küzdött Lőrincz Viktor a német színekben induló törökkel, Denis Kudlával.

Bár a mérkőzést Lőrincz Viktor megnyerte, a bíró elvette tőle a bronzérmet. Ilyen nyilvánvaló becstelenségnek, aljasságnak, nyílt csalásnak kell legyen valami oka. Erre még visszatérek. (…)

És akkor most szögezzük le: Ez így nem sport! Ez így csalás, becstelenség, bármi is volt a háttérben. Négy év emberfeletti munkáját tette tönkre egy szemét, becstelen, kirgiz geci! És ne felejtsük el: Ugyanígy vették el a cselgáncsozó Bor Barnától a lehetőséget, hogy a nyolc közé jusson. Ott is egy szemét bíró döntötte el, ki győzzön…

Nem hiszem el, hogy ezek ellen a rohadékok ellen nem tenni valamit.

(U.i.: És akkor csak felvetésként jegyzem meg a végén: A törökök 98 %-a a muszlim szunnita ágához tartozik. A wikipedia szerint pedig a kirgizek szintúgy szunniták. Nem állítom, mert nem állíthatom, hogy ennek a vallási hovatartozásnak bármi köze is van a bírói csaláshoz, de azért elgondolkodtam rajta…)

(U.i.2.: Az immáron hivatalosan is Soros György valagában lakó 444 portál üdvöskéje, a Bede Márton fedőnevű soros-ügynök és szarjankó az eset kapcsán a Magyar Birkózó Szövetséget ekézi, amiért azok merészeltek a facebookon hozzászólni az orbitális csaláshoz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2016. augusztus 19. 09:35
Maradjunk a tényeknél: A mérkőzést Lőrincz Viktor elvesztette. Ezután lehet sorolni a körülményeket, okokat: Bár egyértelműen jobb volt, de a bíró elvette tőle a bronzérmet... Egy kitüntetett újságírónál ez nem elvárás?
BőröndÖdön
2016. augusztus 19. 08:39
Kitüntetett gyökér.Hungarikum.
chinasky
2016. augusztus 18. 19:00
kurvaanyád zsóti. gratulálok a lovagkereszthez, te faszfej. sok puszi:D
heep
2016. augusztus 18. 17:55
"Bede Márton fedőnevű soros-ügynök és szarjankó" Milyen lehet egy újságíróbálon (ha van ilyen) a hangulat? Amint a "kollégák" egymás között mulatnak.:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!