Lehet más a kangörcs

2017. augusztus 14. 12:31

Ha valami intimitásra vágyik, először afrodiziákum gyanánt, közölnie kell a reá váró örökség nagyságrendjét.

2017. augusztus 14. 12:31
Aristo
Aristo

„Hősünk ott hibázott, hogy férfiként (vagy ahogy identifikálja magát) meglehetősen érdekes figura. Honi politikai életünk David Beckhamje ő. Tudják, ő volt az a fodballista, aki nagyon megtetszett a brit lányoknak, mikor először feltűnt a pályán, ráadásul szerény eszköztárát kifejezetten ügyesen használta, aztán megszólalt a cérnavékony egérhangján és egy nyári slágereket éneklő lánycsapat hosszú távra tervező tagján kívül mindenki azonnal kinevette. Péterünk is ebben a helyzetben van, amikor olvassuk, ügyesnek tűnik. Már amennyire szerény repertoárja engedi.

Így, ha valami intimitásra vágyik, először afrodiziákum gyanánt, közölnie kell a reá váró örökség nagyságrendjét. Ezúttal ezt – állapotának okán – nyilván elmulasztotta. Így azután kivágták, mint a macskát ürítés céljából.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. augusztus 15. 10:13
már a cím is parádés...
Dénia
2017. augusztus 15. 05:51
Túl van lihegve már ez a hülyeség nagyon. Annyit meg lehet állapítani, minden ifjú magát politikusnak képzelő egyed tanulságként annyit levonhat magának, hogy aki közszereplésre adja a fejét, az jobban teszi, ha nyilvános helyen többé nem engedi el magát teljesen. Például nem rúg be, mint a disznó. Ennyi ez a történet, nem több.
Harangláb
2017. augusztus 14. 21:14
Nagyon tetszett az írás!!!
Lotti
2017. augusztus 14. 20:29
Csak azt nem értem, miért egy rövidke, és nem is a legütősebb részletet citálják. Feltétlenül érdemes végigolvasni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!