Szerelmi vallomás Lázár Jánoshoz

2017. október 06. 08:17

Lázár az egyetlen kormánytag, aki hiányozna, ha eltűnne.

2017. október 06. 08:17
Molnár Zoltán
24.hu

„Hiányoznál, János!

Láthatóan néha Lázár is érzi, mennyire kínos ügyekben kénytelen szerepelni, bár kár őt mentegetni, hiszen magukban a színfalak mögött zajló játszmákban is nyakig benne van. Elég csak arra gondolni, milyen ordas hazugságokkal támadták a CEU-t, különösen figyelemreméltó volt Kovács Zoltán öblös kamuja saját ottani tanulmányairól.

A rendszeresen visszatetszően, ostobán nyilatkozó kormánytagok mellett Lázár üdítő kivétel, aki képes tanulni a hibáiból: például az »akinek nincs semmije, az annyit is ér« balhéból és a lézerblokkolós botrányból. Képes higgadtan végigvinni egy két és fél órás sajttájt, haverként bánik az újságírókkal, jó pofát vág a sorosozásra, és csak az extrahülyeségnél vált megnyerően/taszítóan cinikus vigyorra.

Lázár az egyetlen kormánytag, aki hiányozna, ha eltűnne. Úgyhogy ne legyen igaza a miniszterelnökségi miniszter esetleges távozását meglebegtető Indexnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. október 06. 23:29
Hatulgombolos okoska, megfizetve!
2017. október 06. 23:02
"Lázár az egyetlen kormánytag, aki hiányozna, ha eltűnne." Eszem ágában sincs vitatkozni a megállapítás jogosságán, de, ennek ellenére kibírnék egy ezzel kapcsolatos próbát, ha már ennyire megrögzötten empirikus vagyok. -:))))
catalina9
2017. október 06. 17:19
Képes higgadtan végigvinni egy két és fél órás sajttájt, haverként bánik az újságírókkal," és félkézzel, mosolyogva lekezeli őket.
Mich
2017. október 06. 15:40
Buzikám, megvallottad már a szerelmedet Köcsögnek, Fletónak és FeGyőrnek...? Vagy az titkos? Vajon miért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!