Kapcsolatunk nehéz időszakon megy keresztül

2017. december 29. 16:27

A mai napon egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.

2017. december 29. 16:27
Hosszú Katinka és Shane Tusup
Facebook

„Kedves Szurkolók, Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.
Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.
Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.
Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.
Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.

Köszönettel,
Hosszú Katinka, Shane Tusup”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2017. december 30. 10:24
Shane 4 U.
Gyéressy Károly
2017. december 30. 09:28
Ilyen, amikor két g.ci alkot egy "álompárt".
balbako_
2017. december 30. 08:59
Egy házasságba kívülről beleszólni nem bölcs dolog. Az viszont tény, hogy a kedves férj idegei nincsenek rendben, ami ügyszeretettel, lelkesedéssel nem magyarázható.
kata56
2017. december 30. 08:53
Tusup beteg. Bipoláris.(Mániás depresszió) Régóta az, csak azt nem értem, mért nem került eddig(???) pszichiáteri felügyelet alá. A felfokozott állapotai, a kirohanásai, dührohamai, mind-mind ennek lehet a következménye. Ettől még lehet eddzőzseni.(Zsenik közt amúgy is elég gyakori a mániás depresszió). És ettől még imádhatja a feleségét aki szintén imádhatja őt. (Szerintem szeretik egymást ma is.) De ez egy olyan betegség, ami pontosan a Tusup-által rendre produkált tüneteket mutatja, ami a legkeményebb, hogy leggyakrabban a hozzá igazán közel állókkal szemben . Vagyis jelen esetben Katinka kap legtöbbet az állapot okozta kirohanásokból. Ez egy nagyon szomorú és szerencsétlen történet. Remélem, pszichiáter-pszichológus tud valamennyit segíteni rajtuk. Kár lenne értük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!