Szegény Magyarország!

2018. április 13. 16:05

A politikusokat csak a pénz és a hatalom érdekli.

2018. április 13. 16:05
Nagy Péter
Kékes Online

A Heves megyei Istenmezeje község független polgármestere, Nagy Péter választás előtti válasza a Kékes Online körkérdésére:

„A politikusokat csak a pénz és a hatalom érdekli. Most az ikszért kinyalják a s****nket, de utána lesza***k minket, mert mi, emberek nem számítunk. Addig dolgoztatnak minket, míg megdöglünk. Mindent 46-szor ellopnak, mi mindenképpen veszítünk. Itt csak kiválasztott, polihisztorok és strómanok érvényesülhetnek. Mi beikszejük őket, ők meg kiikszelnek minket. Jelenleg nincs olyan párt, akire szívesen rábíznám az ország vezetését. Itt minden arról szól, hogy ki a legnagyobb g***, undorító, amit művelnek, olyan, mint egy rossz pornó. Szegény Magyarország! 600 éve szívunk.

Vasárnap mindenki szavazzon a józan esze szerint! Mi itt, Istenmezején, a halál f**** után egy méterrel nem számítunk, és ez a vidék legnagyobb részére igaz. Az a település, ahol nem kormányközeli a vezetés, az hátrányos helyzetbe kerül. Én független vagyok, emberi módon bánok mindenkivel, mindenkinek megadom a tiszteletet. Ma Magyarországon pillanatok alatt kereshet valaki százmilliárdokat, más meg verítékkel sem tud összerakni pár százezer forintot. A szavazást kötelezővé tenném, mindenki vállalja a döntéséért a felelősséget! Aki nem teszi, az jellemtelen. Én vállalom a tetteimért a felelősséget, egy kis településen nincs is más lehetőség. Ha megígérek valamit és nem tartom be, megkérdezik az utcán.”

(Gyűjtés: 444)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2018. április 14. 18:40
Nagy barom ez az ember.
Lord Shen
2018. április 13. 23:47
Hol nem akarnak a politikusok pénzt meg hatalmat? Anélkül nem is lehet politizálni LoL....
Box Hill
2018. április 13. 23:05
Elég gyatra gondolkodára vall a politikusok hatalomhoz való viszonyának emlegetése. Hatalom nélkül senki sem tud programot végrehajtani, felHATALMazás nélkül másokat képviselni sem. Tehát politikusi funkciót betölteni. Magyarországon még mindig biflázzák a hülyeségeket.
kispufi
2018. április 13. 20:41
elképzelhető, hogy vannak páran, akiket két ikszelés sem között szarnak le. legalábbis ez a 2,6M kicsit mintha árulkodó lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!