Még egy hőhullám

2018. augusztus 06. 07:02

Megnéztem a Hír TV Szabadfogás című néhai műsorának első, Szamizdat Szabadfogásra keresztelt adását a Facebookon. Hát mit mondjak…

2018. augusztus 06. 07:02
Pilhál György
Magyar Idők

„Megnéztem a Hír TV Szabadfogás című néhai műsorának első, Szamizdat Szabadfogásra keresztelt adását a Facebookon. Hát mit mondjak… (Azt semmiképpen, hogy nézzék meg önök is ebben az agylágyító melegben – a kettő együtt már tényleg sok.)

Röpke tudósítás következik. Én szóltam.

A műsorról ugye tudni kell, hogy ismeretterjesztő szándékkal jött létre, a félrevezetett nemzetet kívánja tájékoztatni, mi is történik idehaza az orbáni önkényben. Dévényi István műsorvezető mellett most csak négyen ültek az asztalnál: Konok Péter őstörténész, Wahorn András avantgárd festő, Egri Viktor sportriporter és Gulyás Balázs csalódott közíró. (Utóbbi nem azonos a tüntetésszervező Gurmai gyerekkel, bár ő se százas.) A csapatból hiányzó Csintalan Sándor a műsor vége felé telefonon jelentkezett be. Sajnos most nem tudott eljönni, magyarázta, de majd jön. Hajrá!

Tényleg csak vázlatosan. Megtudtuk, a múlt héten megtartott szerencsi időközi választáson azért nem indult egyetlen ellenzéki jelölt sem, mert így akarták kinyilvánítani, hogy diktatúra van.

A BMW Debrecenbe települése napnál világosabban bizonyítja, hogy Orbán Viktor eladta rabszolgának a magyar embereket. Vagyis ez nem örömhír – gáz, tragédia.

Orbán Viktor tusványosi szereplése is szóba került. A torzonborz Konok, aki maga is ott volt, és találkozott olyanokkal, akik nem tudták, ki az a »bohóc« ott a pódiumon… Meg volt olyan is, aki kijelentette: »Ki nem szarja le Orbánt.« (Már ezért megérte Konoknak, hogy kiutazott.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2018. augusztus 07. 14:00
Azt hittem együttesen szidják Simicska kurva akárkijét, aki ennyire ki..szúrt velük. Tönkretette őket is, azt a tv-t amit ugye a nép felvilágosítására alapoztak, meg az ujságokat is..Nem az lenne az észszerű?? Ennyire hagyták magukat átverni, kirugta őket Lajos, hogy lábuk nem érte a földet..ilyen megalkuvások után még mindig Orbán a hibás? Hát ..ez körülbelül mutatja is, hogy szellemileg és morálisan micsoda társulat..
dakotasámán
2018. augusztus 07. 12:32
"Megnéztem a Hír TV Szabadfogás című néhai műsorának első, Szamizdat Szabadfogásra keresztelt adását a Facebookon. Hát mit mondjak… " semmit bazmeg, mert így legalább bölcsnek tűntél volna, de így csak simán hülyének.
Edwin Hubble
2018. augusztus 06. 17:18
Változnak az idők... kivéve a Magyar Idők, amely sportot űz a hazudozásból. Az kell az egybiteseknek. Aztán a helyreigazítások már nem jutnak el hozzájuk. "Valótlanul közöltük..." :( http://hvg.hu/itthon/20180802_A_Magyar_Idok_131_bizonyiteka_arra_hogy_a_Hir_TV_aljas_kampanyeszkoz_lesz
tango47
2018. augusztus 06. 16:56
"A torzonborz Konok, aki maga is ott volt, és találkozott olyanokkal, akik nem tudták, ki az a »bohóc« ott a pódiumon" Igen nagy szerencséje, hogy őt sem ismerte fel akivel találkozott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!