Puskás Aréna: minden székből lehet látni a teljes küzdőteret

2019. november 02. 18:36

A mi stadionunk olyan, hogy minden áldott székből, mind a 67215 székből a teljes küzdőteret lehet látni, és olyan feltételek mellett lehet látni.

2019. november 02. 18:36
Skardelli György
csakfoci.hu

„Ez tegnap jutott a fülembe, és rendkívüli módon elkeserített. A mi stadionunk olyan, hogy minden áldott székből, mind a 67215 székből a teljes küzdőteret lehet látni, és olyan feltételek mellett lehet látni, ahogyan azt az UEFA és a FIFA előírja számunkra. Ez egy alapvetően nagyon fontos dolog, de emellett vannak más előírások is ezektől a nemzetközi szervezetektől, amik a biztonságot szolgálják. Például az, hogy a 25 foknál meredekebb lelátón minden sorba be kell tennünk korlátot, a különböző arénatöltőkbe, lépcsőkhöz mindenhova be kell tenni korlátot, mert tömeges érkezés és távozás van, és a biztonság mindent megelőz. Nyilvánvaló, hogy ezek a korlátok belelóghatnak bizonyos látószögekbe, ez kivédhetetlen. A világon nincs olyan stadion ebben a méretben és ezzel a felszereltségi fokozattal, ahol ez nem jelentkezik, de erre azt mondani, hogy nem lehet látni a küzdőteret, ez nagyon bántó, és nagyon félreértelmezett, mondhatnám azt is, hogy egy picit rosszindulatú is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alabastrom Jakab
2019. november 02. 21:46
Fénykép nélkül semmit sem ér se a vád, se a cáfolat.
OrangeOrder
2019. november 02. 20:51
Bizony. Cáfolni, cáfolni, cáfolni az ellendrukker antimagyarokat. Undorító megint, amit csinálnak. Ám... 50 és 100 év múlva a mi Stadionunk fog állni. Sőt, férgek! Mi még a régi Népstadiont is szerettük, hiszen annyi kedves emlék fűzött minket hozzá. De most már van sajátunk, mert megérdemeltük. És saját Nemzetink. És még a Felvonulási tereteket is újjávarázsoljuk, lehet megint jajveszékelni :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!