Azon dolgozom, hogy az ETO ismét NB1-es csapat legyen!

2020. augusztus 24. 16:47

Nekem esik a legrosszabbul, hogy ilyen gyalázatos teljesítményt nyújtanak a patinás győri ETO színekben!

2020. augusztus 24. 16:47
Dézsi Csaba András
Facebook

„Kedves Győriek! Remélem, hogy elhiszik, de azon dolgozom, hogy az ETO ismét NB1-es csapat legyen! Nekem esik a legrosszabbul, hogy ilyen gyalázatos teljesítményt nyújtanak a patinás győri ETO színekben! Én még a Verebes korszakban nőttem fel. És átéltem azt, amikor idejött a Mágus és hitehagyott focistákból egy olyan csapatot kovácsolt, hogy sz@rrá verték a fél világot! Én a küzdelemben és a munkában hiszek, ezt tanultam. Nem abban, hogy kenjük a lekvárt. Ezzel a mentalitással ami az 1-10 hely valamelyikét célozta meg megásták a sírt. Így nem lehet győzni, ha nem az az egyetlen cél! Olyan nincs, hogy véletlenül nyer valaki bajnokságot! Nem szabad (szerintem) a lelketlen játékot elfogadni! Ha ezért bántani kell, akkor érezze a klub vezetése és a pályán lelketlen melót produkálók bántva magukat!

De, miért csak a szurkolók érzik így? Azért mert ők, önök azok, akiknek még fontos ez a klub. De, higgyék el, hogy nekem is fontos. Azért kritizálom. Különben nem is foglalkoznék vele... Nézzük a tényeket! Ez az ETO szurkolóknak elfogadható?!?! Ez az eredmény, azzal az 1 db kapurarúgással? Mert ha igen, akkor már tényleg baj van...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2020. augusztus 24. 22:47
HOZTAM! ÍRJÁTOK ALÁ MINÉL TÖBBEN!!!! https://www.peticiok.com/tilta.. Msodpercenként tucatnyian írják alá. Reggel még kb. 300 fő volt. Most már pillanatokon belül 6000. Egy nap alatt meglesz a 10 ezer aláírás! És folytatjuk, míg meg nem lesz az 500 ezer. LE GYURCSÁNNYAL ÉS GLOBÁLFASISZTA HORDÁJÁVAL! HAJRÁ, MAGYARORSZÁG!
olajfa1
2020. augusztus 24. 21:23
Sok sikert hozzá!
pemete jakab
2020. augusztus 24. 20:44
"Azon dolgozom, hogy az ETO ismét NB1-es csapat legyen!" Egy polgármesternek nem ez a dolga.
zakar zoltán béla
2020. augusztus 24. 20:31
Verebes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Póczik, Hannich, ............................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!