Szomorú, hogy bárki elveszítheti állását véleményéért

2021. április 06. 18:04

Ha egyetértünk vele, ha nem.

2021. április 06. 18:04
Hrutka János
Hrutka János
Facebook

„A klub aláírta a Sokszínűség Chartáját, elkötelezett a tolerancia mellett, ráadásul pontosan senki sem tudhatja, hogy milyen pontok szerepelnek egy stábtag vagy a sportolók szerződésében az ilyen esetekre vonatkozóan, milyen belső protokollnak kell eleget tenniük egy-egy megkereséssel, esetleges nyilatkozattal kapcsolatosan az érintetteknek.

Egzaktan azt sem tudhatjuk, hogy mit mondott Petry Zsolt a témát éppen egy másik ruhába öltöztetni próbáló újságírónak, hogy visszakérte-e ellenőrzésre a megjelentetni kívánt anyagot és valóban az és úgy jelent-e meg, ahogy azt ő szerette volna.

Szomorú, hogy minden és mindenki csak eszköz. A téma egy eszköz, hogy megosszuk az embereket, hogy azon keresztül szeleteljünk, bélyegezzünk, matricázzunk, meg-, és elítéljünk ismeretlenül. A szereplők, nyilatkozók is eszközök, szócsövek, hogy oldaltól függetlenül viszontlássa tollász és szerkesztő a saját gondolatait, nézeteit, a mások által megkövetelteket. Amiben lehet, hogy ő maga sem hisz igazán, de ez a feladat. Mi lesz a szócsővel? Jön a következő!

Mindezektől függetlenül, a tények ismerete nélkül szomorú, hogy bárki elveszítheti állását véleményéért, egy adott helyzet más aspektusból való megközelítéséért.

Ha egyetértünk vele, ha nem.

Döbbenet! – írták sokan… öröm, hogy van helyzet, amikor ők is így gondolják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morton
2021. április 08. 08:39
Feltételeztem valamit, amit briliáns érveléseddel megcáfoltál, megadom magam, ezentúl libsi leszek!
Vakfolt
2021. április 07. 14:32
"A klub aláírta a Sokszínűség Chartáját, elkötelezett a tolerancia mellett, ráadásul pontosan senki sem tudhatja, hogy milyen pontok szerepelnek egy stábtag vagy a sportolók szerződésében az ilyen esetekre vonatkozóan" Oppáoppá, akkor a klub írta alá a fosszínűség csartáját nem is Petry? Egy jogásszal megnézetném akkor azt, ami maradt a grillezőn..
Ben Jeremiah
2021. április 07. 11:14
"Szomorú, hogy bárki elveszítheti állását véleményéért" Hrutka, neked még sokat kellene tanulnod. Ebben az országban emberek ezreit, tízezreit az MTA tagságuktól, állásuktól, nyugdíjuktól, életüktől fosztottak meg a véleményük miatt. Azt hittük, az a világ elmúlt - de most jön el igazán.
rollotomasi
2021. április 07. 10:00
Rudika elsősorban fodballmenedzser. És mint ilyen, kapcsolatban van buziszínű zászlót imádó klubokkal, akik nem vennének tőle játékost, ha nem állna be a sorba. Ennyit a Gulácsiért való kiállásáról. Ugyanolyan biznisz buziimádó, mint a Herta, a Bayern, meg a többi szar klub, ahol a csk karszalag is szivárványos már. Nemsokára tütüben fognak kifutni a "srácok" a gyepre, a meccseket pedig az dönti majd el, melyik csapatban több a migri, a perverz és a nemváltó. Egyébként igencsak üdvös lenne, ha nem lebegtetne, hanem nyíltan elmondaná, hogy miért is rúgták ki, már ha egyáltalán kirúgták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!