Hrutka János semmi olyat nem mondott, ami miatt el lehetne bocsátani az állásából

2021. április 06. 17:37

Petry Zsolt semmi olyat nem mondott, ami miatt el lehetne bocsátani az állásából.

2021. április 06. 17:37
Hont András
Hont András
Facebook

„Hrutka János semmi olyat nem mondott, ami miatt el lehetne bocsátani az állásából. Akkor is ezt mondanám, ha nem értenék egyet vele.

Petry Zsolt semmi olyat nem mondott, ami miatt el lehetne bocsátani az állásából. Akkor is ezt mondanám, ha egyetértenék vele.

Megkérek mindenkit, aki a múlt héten fölháborodott azon, hogy a Kúria elmarasztalta Tóta W. Árpád »büdös magyar migránsok«  kitételéért a HVG-t, és most nem háborodik föl Petry Zsolt kirúgásán, az vonja vissza a múlt heti fölháborodását. Köszönöm”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palepoli
2021. április 07. 22:24
Az üggyel kapcsolatban megkezdődött a baliberális patkányok átértelemzésháborúja. Szerintük Petry homofób, rasszista, "butaságtól és idegengyűlölettől csöpögő interjút" (Bede Márton a 444-en írta ezt) adott, ezért jogosan mondtak fel neki. Nem így volt. Petry olyanokat mondott, amiért dicséret jár.
zakar zoltán béla
2021. április 07. 17:46
Petry labdarúgó, Hrutka ovis!
gyaloggos
2021. április 07. 13:26
TÉNYLEG nem mondott, leginkább meg nem tett egyikük sem olyant, ami imiatt ki lehetne rúgni őket. Magam nem is nagyon foglalkoztam ezzel a témával. Guálcsi története után megjegyeztem magamban, hogy vajon tudja Gulácsi egyáltalán, miről van szó, meg hogy került ő bele ebbe e sztoriba, de ennyi, oszt nem több. Petry nyilatkozatát meg el sem olvastam tegnapig, csak a kirúgása után. EZ viszont tényleg felháborító!
Igor Teo
2021. április 07. 12:39
Hrutka egyébként a tv-ben nagyon ügyetlen volt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!