Elnézést kérek

2021. június 13. 13:41

A történtek rám is sokkolóan hatottak, ezért szerettem volna, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen.

2021. június 13. 13:41
null
Bognár György
Facebook

„Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménnyilvánításom.

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen.

Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.”

Kép forrása: Friedemann Vogel / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. június 17. 11:02
-zsoltkom- Az kevésbé probléma, hogy így viselkedett ez az ember. Feltehetően ez volt az első esete. És hát bocsánatot is kért. De, hogy ott a stábban micsoda szakmaiatlan munka folyt az ennek az esetnek a bizonyítéka. Senkinek nem jutott eszébe, hogy valami módon elnémítsa... szépen hagyták kiteljesedni. És persze most úgy tűnik, hogy senki más nem felelős Bognár György mondataiért, mint Bognár. Szóval 100 milliárdból lehet ennyire igénytelennek lenni. És a katolikus Isten senkinek nem jutott ezen közbe eszébe, mint erkölcsi felkiáltójel... a köztévé SZMSZ-ében nincs a menüpontban erkölcsi megfontolás és az irodában nincs kitéve a falra a kereszt. Az a keresztény értékrend nincs olyan mélyen beágyazva, mint azt szerette volna Szent István. Nyilván a stadion-invázió elv érvényesül és elnyom közel minden emberi gondolatot. Az ezeréves fociország most éli hajlamait.
Shaman 1.1
2021. június 14. 12:15
Remélem többé nem látjuk a képernyőn!
teljesenertelmetlen
2021. június 14. 07:00
Hagyjuk már ezt a kurva virtuális térdeplést! Ha valaki férfi, és van véleménye, az álljon ki mellette, akkor is, ha ez pár embernek nem tetszik! Hova jutunk így? Mindig lesz pár hülye, akinek nem tetszik egy vélemény. Akkor minden interjú úgy fog végződni, hogy előre elnézést kér a riportalany? Beteg, feminin világ!
Ferer
2021. június 13. 22:13
Én rendkívül mélyen vallásos vagyok és megértem Bognár Györgyöt hogy bocsánatot kért és el is fogadom. Megbocsátok mert emberből van mindenki és hibázni könnyű!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!