Nagyra értékelem a bajor és európai politika különböző képviselőinek aggódását

2021. június 23. 15:03

Söder uraknak és a CSU-nak, ilyen szimbolikus gesztusoknál erősebbre is futhatná.

2021. június 23. 15:03
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Nagyra értékelem a bajor és európai politika különböző képviselőinek (a keresztény CSU-tól a zöldekig) aggódását a magyar emberek jogaiért. Szerintem ez fontos, és fontos a magyar meleg, leszbikus vagy transz közösségnek, hogy érezzék, nincsenek egyedül.

Viszont Söder uraknak és a CSU-nak, ilyen szimbolikus gesztusoknál erősebbre is futhatná. A Knorr-Bremse, az Audi, a Siemens, és közel 250 bajor vállalat, amelynek van magyar érdekeltsége, sokkal keményebben felléphetne a diszkriminatív magyar törvényekkel szemben. Ezek a cégek pedig erősen összefonódtak a bajor politika elitjével, főleg a CSU-val.

Az Audi gyárának szivárvány színesítése például erősebb gesztus lenne, mint az Allianz Arénáé, és talán ennél is erősebb lépések is szóba jöhetnének. Sőt, ha már, akkor felléphetnének a magyar dolgozók jogaiért is, a rabszolgatörvény eltörlésért, a pihenőidő normális szabályozásáért, egy tisztességes sztrájkjogért is!

Jámbor András, a Mérce volt főszerkesztője, országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-lakótelepen, a hatpárti ellenzéki előválasztáson.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. június 23. 20:47
Drága honfitársaim ezeket úgy ki kell szavazzunk hogy még fing se maradjon belőlúk.
patópál
2021. június 23. 20:31
"Söder uraknak és a CSU-nak, ilyen szimbolikus gesztusoknál erősebbre is futhatná." Látod, ezért nem szabad a magadfajtáknak semmiféle gesztust tenni: soha, semmi nem elég.
Bájron
2021. június 23. 19:43
Patkány!!!
mustarharmas
2021. június 23. 19:11
Igazi szemetek vagytok jámbor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!