Mr. Vettel szivárványos cipőben tiltakozik a magyar gyermekvédelmi törvény ellen

2021. július 31. 11:52

Egyetlen betűt sem olvasott el belőle.

2021. július 31. 11:52
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Hát ez egészen elképesztő! Mr. Hamilton a sajtóban szidja, Mr. Vettel pedig szivárványos cipőben tiltakozik a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. Teszik mindezt úgy, hogy egyetlen betűt sem olvastak el belőle. Arra azért kiváncsi lennék, hogy ez a két, most ennyire »bátor« fiatalember, mondjuk Bahreinben miért nem áll ki az LMBTQ jogok mellett? Van egy jó tanácsom önöknek, uraim! Inkább a pályán bizonyítsanak, a suszter maradjon a kaptafánál!”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2021. augusztus 02. 11:29
Vettel megtaposta a szivárványt.
Sincero
2021. július 31. 22:00
Igazán sz@r lehet egy olyan országba "vendégségbe" jönni, aminek 2/3 + értelmes részét hülyének nézi. Ha nem tetszik neki itt, akkor meg minek jön ide? Ja, mert küldik és pénzt keres vele?
Felvidéki MAGYAR
2021. július 31. 16:27
Az F1 nem sport! Ez a két senki pedig nem több, mint bunkó sofőr!
jánosbácsi
2021. július 31. 14:37
Inkább a pályán bizonyítsanak, a suszter maradjon a kaptafánál!” Ők már nemegyszer bizonyítottak. De te eddig mit bizonyítottál mint fideszes képviselő? Sorold
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!