Tessék csak örülni!

2021. július 04. 20:38

Tartsák szem előtt Orbán Viktor útmutatását, aki szerint a sportot el kell választani a politikától!

2021. július 04. 20:38
Steinmetz Ádám
Facebook

„Szörnyülködve figyelem, hogyan akarják egyes, a Fidesz-kormányhoz közel álló emberek kisajátítani a magyar labdarúgó válogatott hősies EB-szereplését.

Hogyan szidják azokat a honfitársainkat, akik nem kerültek a hurráoptimizmus állapotába a nemzeti tizenegy nagyszerű teljesítményétől. És hogyan próbálják ezt az eredményt az orbáni politika sikereként beállítani. Az így gondolkodóknak Orbán Viktor Miniszterelnök úr intelmeit ajánlom figyelmébe jelen írásom végén.

Mindenki másnak pedig azt üzenem: Tessék csak örülni!

Örüljünk annak, hogy Marco Rossi, a válogatott olasz szövetségi kapitánya nem engedett a kormánytagok nyomásának a keret összeállításakor, és kiválogatta azokat a játékosokat, akik nem ismertek az Európa-bajnokságon elveszett labdát, reménytelen helyzetet. Akik szerethető módon fociztak, csúsztak-másztak, küzdöttek, és nem ijedtek meg a velük szembejövő világsztároktól. Akik a korábbi Európa- és világbajnokokkal felvették a tempót, ami végül két nagyszerű döntetlenre futotta. És amire, valljuk meg őszintén, sokan nem fogadtak volna a torna előtt. A »halálcsoportnak« nevezett négyesben egyenrangú ellenfélként futballoztunk a portugálok, a franciák és a németek ellen, ami óriási eredmény, még akkor is, ha ma már tudjuk, egyik csapat sem került a legjobb nyolc közé az EB-n.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Mária Éva
2021. július 05. 11:35
Fel nem foghatom, hogy került Steinmetz a Jobbikba?!
elfújta az ellenszél
2021. július 05. 08:57
A sikernek rengeteg szülője van, a kudarc viszont árvagyerek marad. Most hogy a magyar csapat a vártnál jobban szerepelt, hirtelen elkezdett mindenki sürgölődni a foci körül. Azok is, akik eddig csak köptek meg orbánoztak ha fociról volt szó. Steinmetz is beállt az idióták közé Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók
Galerida
2021. július 05. 07:27
Nem érzi, hogy nagyobb szégyen ma jobbikosnak lenni, mint egykor munkásőrnek?
darázs
2021. július 05. 07:25
egy sportolótól azt várná az ember hogy elismeri hogy ha mindenről Orbán tehet akkor a sikerekről is de egy Gyurcsány csicska jobbikostól nem vár normalitást csak gyűlöletet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!