Mi ez a győzelmi jelentés?

2021. augusztus 25. 14:17

A focit nem közelről követőknek üzenem: másodszor is kikapott a Fradi.

2021. augusztus 25. 14:17
null
Vágó István
Facebook

„Nem értem. Ez itt nem úgy hangzik, mint egy győzelmi jelentés? »AZ EL CSOPORTKÖRÉBE JUTOTTUNK! 6-4-es összesítéssel zártunk a Young Boys ellen, az Európa Liga csoportkörében folytatjuk. (Forrás: Fradi.hu – szerk.)« A focit nem közelről követőknek üzenem: másodszor is kikapott a Fradi. Ugyancsak az ő tájékoztatásukra közlöm az FTC összeállítását (ők ma Albert, Varga, Géczi, Novák, Mátrai, Rákosi, Fenyvesi és mások utódai): Dibusz – Wingo, Blazic, Kovacevic, Civic – Laidouni, Somália (Mak, 86.), Zachariassen (Loncar, 76.) – Uzuni, Boli (Zubkov, 71.), R. Mmaee...”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2021. augusztus 26. 14:42
Vágópista, Körülbelül ugyanennyire utálja a románt egy erdélyi magyar, mintha ahogyan te utálod a magyart. A különbség csak annyi hogy az erdélyi román az ősei szülőföldjén él, míg a románok nem. Érted a lényeget ugye, hiszen te magas intelligenciával rendelkezel.
NKFF
2021. augusztus 26. 11:12
OK!Mind a három rohadék!Egy magyar miért szurkol az ellenfélnek? Mert rohadt komcsi genyó!Vágó meg beillik az "Aranycsapatba" Ugyanolyan görény mint a többi elvtársa!Ajánlanám minden büdös bolsinak,szombatonként délelőtt 10 óra 30-kor Kun Miklós műsorát a Duna World-n!
cutcopy
2021. augusztus 26. 10:16
Az MSZMP összeállítása egykor Kádár, Apró, Dögei, ma Gyurcsány, Vágó, Vadai..
Krupp Skya
2021. augusztus 26. 05:06
Megértem Vágó Pista bácsit amibe bele fogott semmi nem ment neki, egyedül ami megy neki, az a hasa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!