Sokaknak jutott eszébe elsősorban a momentumosok komplett rokonsága, amikor Tokió Párizsnak adta át a „stafétát”

2021. augusztus 13. 17:44

Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat.

2021. augusztus 13. 17:44
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Az olimpia margójára:Ugye tudják a baloldali politikusok, hogy azok a sportolók, akiknek a sikerei kapcsán sorra tették közzé a likevadász gratuláló posztjaikat, javarészt ugyanazok a sportolók, akiket megfosztottak a 2024-es hazai rendezésű olimpiától? Sokaknak jutott eszébe elsősorban a momentumosok komplett rokonsága, amikor Tokió Párizsnak adta át a »stafétát« az olimpia lezárásaként, és nem Budapestnek. De erre persze az egész baloldal »büszke« lehet.

Kissé émelyítő volt, hogy az olimpiagyilkosok úgy kommunikáltak minden sikert, mintha legalábbis ők edzették volna a sportolókat, miközben évek óta minden sporttámogatást bírálnak, megakasztják a létesítmény-fejlesztéseket, hazudnak és hangulatot keltenek a magyar sportélettel kapcsolatban, a propagandasajtójukkal karöltve. »Stadionoznak«, majd elmennek a stadionba büszkén fotózkodni, ahogy az EB alatt is tették. Kétszínűség ez a javából, business as usual.”

Nyitókép: MTI Fotó, Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. augusztus 15. 12:00
Ne erőlködj, Marhageddon! Rég kiikszeltelek.
confitür
2021. augusztus 15. 11:15
Magyarország nagyon sokat veszÍtett az olimpia elszabotálásával. Fegyőrék hazaárulók,és az sem lehetetlen,hogy pénzt is kaptak érte. Anyagi,és erkölcsi vonatkozásban is hatalmas előrelépéstől szabadÍtottak meg minket. Most persze az egész világ nevet rajtunk,meg lesajnál bennünket, mert a nagyszerű lehetőséget megkaptuk és nem voltunk képesek élni vele. Franciaországban nagy a baj politikai gazdasági, és egyéb területeken, minden instabil. Mégis örülnek,és élnek a lehetőséggel. Vajon ott miért nem kampányolt senki ellene,még a rossz körülmények ellenére is ? Azért mert a rendezés minden tekintetben előremutató pozitÍv előjelű. Nálunk Soros ügynökei megtévesztettek néhány embert többségében időseket,és ez elég volt a sikeres szabotáláshoz. Nem egy ismerősöm határozottan azt mondta: a momentum teljes vezérkarát falhoz kellene állÍtani...
Reszelő Aladár
2021. augusztus 15. 07:43
Lássuk a lényeget! Az ő küldetésük csak annyi volt, hogy álljanak ki az utcákra, terekre és gyűjtsenek össze kellő számú aláírást. Ebben segített nekik az ellenzék is, természetesen minden ígéretük ellenére. A mondás világos volt: amelyik városban népszavazás van készülőben, az nem fog rendezni, így sajnos a nagyobb pofára esés elkerülése végett ki kellett hátrálni a projektből. Az pedig, hogy aláíró stand üzemeltetőből párttá váltak, az a gazdi céljainak éppen megfelel, nekik pedig az egy amolyan ráadás. Ha bejön a gazdi örül, ha nem a munka akkor is el van végezve: a francia trikolór lengett a tokiói ürességben. Amúgy arra megint nem gondolnak, hogy személyesen Karácsony Gergely lengethetett volna a világ színe előtt, a világ pedig mennyire komálta volna, ha az odaút utolsó 300 méterét vízibiciklin teszi meg a klímavédelem jegyében.
Akrabu17
2021. augusztus 13. 22:28
soha többé ezt a mocskos baloldalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!