Vettel a cipőjével jelezte az értékrendjét

2021. augusztus 01. 14:48

Nem hőzöngve, nem látványosan, nem mellet verve, ahogy azt a NER-ben szokás. Finoman, kulturáltan, európai módra.

2021. augusztus 01. 14:48
null
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Vettel megerősítette az értékrendjét és kiállását a szavai mellett: a cipőjével. Így is lehet. Nem fellengzősen, nem hőzöngve, nem látványosan, nem mellet verve, ahogy azt a NER-ben szokás. Finoman, kultúráltan, európai módra. Aki tudja, érti.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wasserwoman
2021. augusztus 02. 20:46
láttalak a tv-ben atti, a dartanyanos szakállad nem tesz bátorrá és szimpatikussá,dadogva magyaráztad a megmagyarázhatatlant
rockpapi
2021. augusztus 02. 18:14
Most ki ez a német fasz? Annyira fontos ennek a politikai nézete? Kérdezék meg a többi 32 versenyzőt. Érdekes csa ő meg a nigger nyilatkozott.
Saksafar
2021. augusztus 02. 16:30
Miért kell jelezni az értékrendjét? Ki kíváncsi rá? Ki nem szarja le? Mellesleg ha elmész egy idegen országba, akkor finoman belerúgsz a helyiekbe? Igazi büdös paraszt vendég módjára?
sorivo4
2021. augusztus 02. 15:48
Tipikus kommunikációs vezetői kép. Mutatunk egy képet, amiért jó esetben fizettünk, amin semmi nem látszik csak egy láb és egy cipő, megmondjuk mit kell benne látni, gondosan aláírjuk, hogy Vettel lába. Ha esetleg valaki nem tudná így ránézésre. Aztán keresünk egy független szakértőt, mint amilyen mondjuk Mesterházy Attila, aki el is magyarázza, az első mondatban rögtön összefüggésbe hozva Orbánnal, amitől már teljesen egyértelmű lesz mindenki előtt, hogy Vettel mit is akart mondani. A nemlétező cipőjével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!