Családi erőszak

2021. szeptember 10. 22:29

A minap szakszerű fojtófogással leterítettek egy kutyát sétáltató férfit Hajdúhadházon.

2021. szeptember 10. 22:29
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Miközben a rendőrség még vizsgálja, mi célból teperték le a Jobbik-vezér őrző-védői a kutyával korzózó embert, Sneider Tamás, a párt korábbi elnöke közösségi oldalán azt írta, a pórul járt férfi nem más, mint Rubi Gergely, a Jobbik volt országgyűlési képviselője. Régi csibész.

Ő volt az, írja Sneider, aki »Vona Gábor 2018-as kampányában is többször megzavarta a kampányrendezvényeket, és egészen biztosan most is ugyanez történt«. Vagyis családon belüli erőszakkal állunk szemben: balhé, fenyegetés, fojtogatás stb. Milyen érdekes, hogy a Jobbik elnökét még a jobbikosoktól is védeni kell. Hogyan van ez? Elég vicces, hogy Jakab Parizeus Péter, a Jobbik proligarchája, a nép egyszerű fia, akinek a nép a testőre, testőrökkel jár a nép között.Igazi lumpenproli-show.

Ezen el lehet nevetgélni, ám aki kicsit is ismeri a történelmet, azt is tudja, hogy hatalomra kerülve mi mindenre képesek ezek a vicces emberek.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sozlib_abschaum
2021. szeptember 11. 08:50
Minden normális ember látja, ha a jácob rabbi szemébe néz, hogy a csávó nem normális. A majom (jácob rabbi) bebeszéli magának, hogy a vidékiek elfogadják, miközben a "hallgatóság" 80 ember 99%-a moslékos!
wasserwoman
2021. szeptember 11. 08:03
képzeljük el a hatalomban, biróság sem kell,csak egy fojtófogás,aztán mehetsz haza
juve
2021. szeptember 11. 04:21
Beszólt Jakabnak kapott érte rögtön, így kell ezt csinálni. Jakab ha a parlamentben beszól valakinek, szintén vágják pofán azonnal. Érezze hogy mindenki egyforma bánásmódot érdemel.
józan paraszti ész
2021. szeptember 11. 00:39
Mint egy zs kategóriás gengszter film. A gyíkvállú buta tökalsó főnök, aki okosnak hiszi magát, és parizert eszik, mert azt hisz, hogy ettől nem maffiózó, körülveszi magát tetovált izomagyú háromajtós szekrényekkel és megverik aki nem úgy néz rájuk ahogy ők gondolják. De ők ezt komolyan gondolják. Hihetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!