Meggyilkolja a sportot a liberális propaganda

2021. szeptember 22. 15:21

Itt az ideje az UEFA-t meg a FIFA-t beszántani, az összes korrupt bürokratájukat (lásd: katari VB-mutyi) pedig rács mögé dugni.

2021. szeptember 22. 15:21
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„A sok kis Blatter nemcsak irgalmatlan sokat lopott az elmúlt évtizedekben, hanem – s ez a nagyobb baj – ráeresztette a politikát a sportra, beengedte a szélsőséges liberális propagandát a stadionokba, az ez elleni jogos fölháborodást viszont bünteti. Mindezt tetézi, hogy politikai szempontok és lobbiérdekek alapján büntet vagy néz félre. A »nagyoknak« bármit szabad, a »kicsiknek« semmit. Elég volt belőlük!

Szép módszeresen a sportot is szétveri a fősodratú libsizmus. Ugyanúgy, ahogyan a nyugati emberek mindennapi életét már szétverte a kötelező multikulti-imádattal, politikailag korrekt beszéddel, genderőrülettel, irányított népvándoroltatással.

Emlékeznek még az olimpiára, ahol a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vezetői megengedték egy magát nőnek képzelő férfinak, hogy elinduljon a nők között súlyemelésben? Az új-zélandi Gavin Hubbard évekkel korábban még a férfiak között versenyzett, ám ott semmire sem vitte. Így aztán kitalálta, hogy inkább nő lesz, Laurel néven nevezteti magát, és a leányok között indul. Férfi izomzattal és csontozattal, ahogy kell. Elegendő volt lejjebb vinnie a tesztoszteronszintjét, és a NOB máris áldását adta Gavin úr varázslatos átalakulására. Az más kérdés, hogy az olimpián végül az első körben kipottyant. Ám a precedens megszületett, és legközelebb majd jön a második, harmadik, századik férfi, és szanaszét veri a női mezőnyt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Most80
2021. szeptember 23. 08:57
"A gyűlölet nem pálya" és társai . . . ezek tanítóhivatalnak vagy minek képzelik magukat? Felnőtt választópolgároknak adnak életvezetési tanácsokat? Ezt meg kellene hagyni pl. a nagy világvallások avatott képviselőinek, idősebb családtagoknak stb. Még egyszer: mi az az alap, amire támaszkodva ilyen misszióba kezd a FIFA, az UEFA vagy az MLSz? Náluk van a bölcsek köve? (Úgy látom, azt képzelik!)
zakar zoltán béla
2021. szeptember 22. 20:48
szaros genderbe velük
geyza1947
2021. szeptember 22. 19:14
Én elvégeztem a magyar sport legmagasabb képzését, és a gyakorlatban 30 évig szolgáltam a sportot egészen az országos szakszövetségi vezetőként is.stb. Mindezek ellenére azt mondom, hogy az elmúlt 30 év a magyar sportot kivégezte ! Azzal elsősorban, hogy a politika betette a mocskos lábát a sportba. Leginkább az elmúlt 12 év tett be neki. Ezek a politikusok a sport ifjuság nevelő szándéka mögé bújva önös érdekeket valósítanak meg ! Hatalmas pénzek tűnnek el a labdarugásba elsősorban ahol a változás szinte nem is érzékelhető ! Az iskolai sport és a tömegsport szinte már önszervezödö, hiszen a fidesz magasan szarik erre a szegmensre. Idolok kitenyésztése és piedesztálra emelése a cél egy hamis nemzeti eszme érdekében ! Sajnos az van, hogy a felcsuti cigány gyerek elbőgi magát, hogy mit kell tenni, ennyi a sport irányítás. Sem sport minisztérium, sem alá szervezett területi spotvezetés, nulla sport koncepciókkal, mindez bizonyítja a az orbáni sport irányítást, mint minden más területen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma is bukik a Zorbán...
2021. szeptember 22. 19:13
Tamás, ne maszatolj már te is! Bolsevista, jakobinus, anarchoperverz propaganda van. Nem liberális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!