Nagyon utálom a kettős mércét!

2021. szeptember 03. 16:57

Tegnap este 60,000 magyar együtt szurkolt mindenféle rendbontás nélkül!

2021. szeptember 03. 16:57
Lotfi Begi
Facebook

„Még mielött leirnàm a gondolataimat, leszögeznèm hogy mindenfèle rasszista, erőszakos megnyilvànulást elitélek, viszont nagyon utálom a kettős mércét! Vajon ezek a dràga angol ùjságírók az EB-döntő utàn is azt irtàk a cimlapokon hogy Italy 1(3)- Racist 1(2) ???Emlékszünk ugye hogy az angol szurkolók a sajàt szinesbőrű jàtèkosaikat huhogták amiért azok hàrom tizenegyest is kihagytak!

Olyannyira huhogtak hogy azt a közvetitèsben a tv-n keresztül is hallani lehetett! Vajon az angolok edzője Southgate az EB döntô utàn is rohant felháborodottan az UEFA-hoz, mert az angol szurkolók jegy nélkül törtek be a stadionba és botrànyt csinàltak??

Vajon hàny ezer euros büntetèst ès zàrtkapus meccset kapott az angol szövetsèg, amièrt az angol szurkolòk a stadionon belül nem csak az olaszokat kezdtèk el verni hanem a sajàtjaikat is!

Hát az igazsàg az hogy a fent leirtaknak semmi de semmi következmènye nem lett! Megúszták az egèszet. Tegnap este 60,000 magyar együtt szurkolt mindenfèle rendbontàs nèlkül! Elkèpesztô hangulat volt megint! Sajnos mindig van egy kèt kivètel akik nagyitó alà kerülnek, de ezt a cimlapot akkor is kikèrem magamnak!

Főleg az angolok szàjàból álszent ez a mondat,akiktôl indult az egèsz hooligan-mozgalom, az ő szurkolóikat tiltottàk ki majd minden egyes európai stadionból, és talàn az angoloknak van a legbalhésabb, legaljasabb tábora….”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steve-b
2021. szeptember 04. 12:35
Micsoda féktelen gyűlöletet! És Magyarország a kereszténység bölcsője Európában. Legalábbis a Fidesz szerint. Vagy most Keresztes háború van?
Szerencsi Veronika
2021. szeptember 03. 23:14
Ha az a tetű sterling nem provokálja a nézőket, nem történt volna semmi. De ez a sterling - egy rettentő gazember - úgy dobálja magát a 16-oson belülre, hogy 11-est provokáljon. Ha jól emlékszem a lengyeleket egy ilyen 11-sel ejtette ki. Már nem is nézem - mert agyvérzést japok tőle. Betolakszik - csínbe - és eldobja magát a megfelelő pillanatban. Undorító - és hagyják!
Berecskereki
2021. szeptember 03. 20:06
Én a zárt kapus büntetéssel sem értek egyet, mert ez nem más, mert ez nem más mint a bűn kollektivizálása - lásd Benes törvény - amely nem a demokráciára, hanem a diktatúrára emlékeztet. Pár tucat randalírozóért büntetnek hatvanezer szurkolót. A levetett dresszt is büntetik sárga lappal. Provokációnak tekintik? Akkor az angol játékos Raheem Sterling provokált, mert senki sem gondolhatja, hogy egy 60 ezer fős nézőseregben a többség el tudja olvasni, hogy mi van a dresszre írva angolul és tudja, hogy Steffie Gregg kicsoda. Úgy látszik az angol játékosokra nem jellemző az angol úri hidegvér, hanem csak az öntömjénezés, mások lenézése.
luzitanxaver
2021. szeptember 03. 19:24
Genusnak üzenem, hogy kár a gőzért, nem fogom kivenni a trolltartóból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!