A szobrász helyett a propagandaminisztérium el is végezte ezt a munkát

2021. október 02. 15:16

Merkelyről a prostituált értelmiségi, az országot szétlopó és a demokráciát leépítő hatalommal megalkuvó tudós szobrát lehetne megformálni

2021. október 02. 15:16
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Merkely azt mondja, hogy ezzel a hirdetéssel emberek életét menti meg. Ez sajnos nem valószínű Ha egy hirdetésben az egyik állítás igaz, a másikról viszont a célcsoport tudja, a bőrén érzi, hogy nem igaz, akkor nem fog sok embert meggyőzni az igazságról. Aki szorult mostanában orvosi ellátásra, vagy van iskolába járó gyermeke, vagy látja belülről az államigazgatás vagy pl a rendőrség szétesését, látja a rengeteg szétlopott eu-s projektet, vagy éppen csak várt a buszra, ami nem jött meg- az tudja, hogy ez minden, csak nem egy működő ország. Ezek után hogy higgye el az első mondatot, ha a másodikról tudja, hogy hazugság??”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csombor
2021. október 03. 16:17
Nocsak? "A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi." Mégis igaza van a LIBE-mek? Nem szerkesztenek a Mandineren, csak ami nem tetszik, azt törlik. Oszt' jónapot!
Micmac
2021. október 03. 15:26
Ahogy egyre több emberbe rúgnak bele, remélem, hogy annál többen fognak elfordulni tőlük, elbizonytalanodni. És hát a Fideszre azért neeem, mert Orbánmészárosmerkely lopik, de akkor én sz-rok rájuk, mama, már erre a Hadházira sincs kedvem szavazni. Nyerjen aki akar, én menyek horgászni. :-)
balbako_
2021. október 03. 14:51
Ő a mindenkivel geci elvtárs.
NTLLK
2021. október 03. 14:06
Sajnos most már muszáj lesz keményebben... Húúúúú de pocsék egy mocsok emberszerű vagy te, lódoktor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!