Tegnap befejezte magyarországi látogatását a LIBE-bizottság

2021. október 02. 10:19

Már most jelezték: nem győzték meg őket a magyar hatóságok arról, hogy rendben van a jogállamiság!

2021. október 02. 10:19
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Tegnap befejezte magyarországi látogatását a LIBE-bizottság LMBTQ-aktivistákból, bevándorláspárti nyugati politikusokból és Donáth Anna, momentumos politikusból álló delegációja.

Már most jelezték: nem győzték meg őket a magyar hatóságok arról, hogy hazánkban rendben van a jogállamiság!

Ezen már csak meg sem lepődünk, hiszen előre meg van írva az ítélet: újabb jelentéssel támadják majd Magyarországot azért, mert bevándorlásellenes álláspontot képvisel és nem enged az LMBTQ-lobbi nyomásának.”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
julcsa69
2021. október 04. 11:21
Csak rá kell nézni ezekre az antinőkre. Donáth meg csak bárgyún vigyorog. Ennyi telik tőle.
Prominet
2021. október 04. 10:17
Vajon az ilyen bizottságokban miért a nők vannak túlsúlyban? Nem az elhízottságra gondolok. Miért van az, hogy ha valami faxságot végre kell hajtani, abban a nők kiemelkedően szorgalmasak? Nem értem... A hatalom meghülyíti őket? Karrier? Fontoskodás? Hmm... sajnálom, hogy ennyire félre lehet vezetni embereket. Semmivel sem jobbak mint a férfiak, hiába is próbálják úgy beállítani. Csalódtam a női politikusokban. Varga Judit üdítő kivétel, szeretem hallgatni ahogyan érvel és beszél. Ellenben a CSK meg a többi... Kabul hervatag rózsája már ránézésre is buta és ezt a hiányosságát arroganciával pótolja...
Mátyás01
2021. október 03. 14:04
Senkit sem érdekel a hazug véleményetek, Orbán sem véletlenül nem találkozott veletek. Minek?
balbako_
2021. október 03. 07:30
A buta pofájuk mutatja meggyőzhetetlenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!