Ha megvan a 200 ezer aláírás, rágyűjtünk

2022. január 17. 07:29

A NOlimpia kezdeményezés során is közel kétszer annyit gyűjtöttünk.

2022. január 17. 07:29
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Ha megvan a 200 ezer aláírás a Diákváros és a munkavállalóbarát álláskeresési járadék mellett, rágyűjtünk. Ezt tettük ma, és ezt tesszük a napokban is. Azért, hogy esélye se legyen a fideszes »állami« szerveknek az ügyeskedésre.A NOlimpia - Nem az olimpiára, Igen a jövőnkre kezdeményezés során anno közel kétszer annyit gyűjtöttünk, mint a törvény által előírt (138 ezer helyett 266 ezret). Persze, az egy másik világ volt, de ezúttal is nagyon sokan jöttök, le se kell szólítanunk benneteket. Megkönnyítitek a dolgunkat.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2022. január 18. 22:09
Majd akkor izgassa magát a főváros vezetése, ha a pénzt is ő adja. Amennyiben nem így van, és a telek sem az övé ne avatkozzon bele. Konkrétan köze sincs hozzá. Egyébként az embereket sem érdekli ez az egész ez pontosan látszik azon, hogy holnapután leállítják a gyűjtést. Igen nagy pofáraesés ez. Schollandernek ment volna de így alakult.
luisbathhelena
2022. január 17. 19:52
Azt olvastam rágyüjtünk helyett h rágyujtunk. Szerintem szívjatok csak. Főleg április 3-án!
certus
2022. január 17. 19:29
Fegyőr és a momentum eleget tett már az egyetemistákért az olimpiát ellenző akciójukkal. A Debreceni Egyetemről meg is kapták a beosztásukat: „Ti már egyébként is „nagyot segítettetek” a hallgatókon, amikor megfúrtátok, hogy Magyarország olimpiát rendezhessen, melynek keretei között a Debreceni Egyetemen 10 milliárdos nagyságrendű kollégiumi férőhely felújítás és bővítés történt volna, mely az olimpia után a hallgatók lakhatási helyzetét javította volna. Köszönjük szépen, de a politikai töltetű segítségnyújtásotokra nem tartunk igényt.” https://mandiner.hu/cikk/20210115_a_debreceni_hok_a_momentumnak_nem_kell_a_segitsegetek
Karbantartó9
2022. január 17. 19:19
A NOlimpia Magyarország történelmének egyik legnagyobb szégyene. Azok is akik támogatták. Akik szervezték azok Magyarországnak rosszat akarnak! Ez a momentum.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!