Vannak-e ellenfelei Közép-Európának keleten?

2022. január 24. 16:02

Európa arra kényszeríti Lukasenkát, hogy Oroszországban lássa a jövőt.

2022. január 24. 16:02
Thibaud Gibelin
Corvinák

„Eljött az idő, hogy számot vessünk. A fehérorosz elnök a migrációs hullám cinikus megszervezésével azt a világos üzenetet küldte szomszédainak – akik már nagyon szeretnék, ha eltűnne a színről – hogy »mi is tudunk bajt okozni«. A nyomás alatt álló határ menti országokat, melyek messze nem kapnak egyértelmű támogatást Brüsszeltől, a menekültek befogadásra illetve önmérsékletre szólítják fel. A migrációs nyomás csúcspontján Angela Merkel kancellár pedig közvetlenül Lukasenkával tárgyalt, megkerülve Lengyelországot. 

Az Európa földrajzi közepén, a szláv és a balti országok között a Közel-Keletről érkező migránsok beáramlásának megfékezésére emelt akadályok rámutatnak a helyzet abszurditására. Lengyelországnak ebből semmi előnye nem származik se magára nézve, se Moszkvával szemben; Fehéroroszország megítélése sem javult a Nyugat szemében: a szomszédos kis országok egymásnak ártanak, miközben a nagyhatalmak javát szolgálják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2022. január 24. 22:08
"Vannak-e ellenfelei Közép-Európának keleten?" ÁÁÁááááááááááááááááááááá! Sohaaaaaaaaaaaa! A történelemkönyvek is tanúsiccsák. Ezek a zújabbak.
pollip
2022. január 24. 16:45
Az európai Unió gyenge. Nem képes megvédeni se saját magát, se Európát. Esélyes, hogy Európa földjén háborút robbant ki az USA az oroszok ellen......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!