Elvettek tőlünk egy aranyérmet Pekingben

2022. február 07. 16:59

Kettős mérce, ez az a kifejezés, ami eszembe jut a döntő kapcsán.

2022. február 07. 16:59
null
Szemző Áron
Facebook

„ELVETTEK TŐLÜNK EGY ARANYÉRMET PEKINGBEN

Shaolin Sándor Liu olimpiai bajnok lett volna Kínában, de sajnos a hazai pálya előnye erős volt, így megbüntették és a futam utolsó helyére sorolták, teljesen érthetetlen döntés.

Liu Shaoang harmadik helyett szerzett, őt kilökte a későbbi győztes, akit Sanyival ellentétben nem büntettek meg.

Kettős mérce, ez az a kifejezés, ami eszembe jut a döntő kapcsán. Mindenesetre újabb érem, szép volt fiúk, úgy látszik a bírókat is le kell győzni a további versenynapokon.”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zovirax
2022. február 08. 06:24
Kedves Shaolin Sándor Liu! Tudom, hogy ez nem vígasztal, de a mi (Magyarország)szemünkben te(ti) vagy(tok) a hős(ök). Te vagy az Olimpiai Bajnok! Köszönjük a boldog pillanatokat!
zsolti123
2022. február 08. 03:19
LIU SHAOLIN ELVETT ARANYÉRME A TÉLI OLIMPIÁK TÖRTÉNETÉNEK EGYIK LEGBOTRÁNYOSABB DÖNTÉSE - ELMONDJUK, MIÉRT Hiába nyerte meg a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi 1000 méteres számának döntőjét Liu Shaolin Sándor, hosszas videózás után kizárták, így az aranyérem hazai Zsen Ce-vej nyakába került. A döntés többszörösen botrányos: valójában ugyanis nem Liu Shaolint kellett volna kizárni, hanem két ellenfelét. https://www.origo.hu/sport/futball/20220207-teli-olimpia-peking-liu-shaolin-sandor-kizarasa.html?
okoskodó fórumlakó
2022. február 07. 20:20
Ez egész korrekt poszt egy momentumos politikustól. Kíváncsi vagyok, mennyire szedik szét Facebookon, illetve a haverjai mikor vezetik le, hogy a döntés Orbán hibája.
Armageddon
2022. február 07. 18:52
Nyomják Krahácsot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!