Azt gondolom, elérkezett a világvége

2022. február 19. 15:28

Joe Biden új vezetőt nevezett ki az Amerikai Egyesült Államok Nukleáris Hivatalának élére.

2022. február 19. 15:28
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Joe Biden új vezetőt nevezett ki az Amerikai Egyesült Államok Nukleáris Hivatalának élére. Az új vezető, saját önmeghatározása szerint nem bináris, transznemű homoszexuális. Ebben végül is már nincsen semmi újdonság, az lenne a furcsa, hogyha nem egy ilyen identitású embert neveznének ki magas hivatalra. Igen ám, de az új vezető azt is elmondta már magáról, és számos fénykép tanúskodik erről a szokásáról, hogy ő a szexnek ezt a kicsit bizarr, ilyen szado-mazósba meg kikötözősbe hajló módját szereti, ráadásul az a kedvence, hogyha a partnerei kutyának vannak öltözve, és ő pórázon sétáltatja őket. Még egyszer mondom, ilyen felvételek garmadával találhatók az új vezetőről a saját Instagramján például.

Én pedig azt gondolom, ezennel szép lassan elérkezett a világvége. Ráadásul Rod Dreher kollégám a Mandineren, aki sokkal többet tud erről a figuráról, írt egy hosszú cikket, amelyben azt is leírja, hogy nevezett emberünk amerikai egyetemekre és főiskolákra jár oktatni, még egyszer mondom oktatni a biztonságos szado-mazo meg kikötözős szexet. És ezekről az oktatásairól aztán a hallgatók, a diákok az iskola újságjába, lelkesült hangú cikkekben számolnak be, hogy mennyire csodálatos volt az előadás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. február 20. 22:44
Ugyan miért a végére kell írni.
Naggy
2022. február 20. 11:46
Orbán Viktor pedig az ereszmászó zsidrák homo Szájerre bízta az Alaptörvény megalkotását. Az nem volt baj, kedves Zsóti?
istvanpeter
2022. február 20. 10:55
De, ha majd mindenki elmebeteg lesz, akkor az lesz a normális.
Aranykor
2022. február 20. 10:40
Súlyos érzelmi problémáik vannak az ilyen alakoknak, mint ez a Sim Briton. Ez a kutyás szexes dominancia pl. jól mutatja, hogy gyerekkorában nem kapott elég figyelmet és szeretetet. Ezt felnőttkorban korrigálni nagyon nehéz, szinte lehetetlen. Különösen az átlagos pszichológia eszközökkel. A fickónak az idétlen tréningek tartása helyett neki magának kellett volna részt venni olyan tréningeken, amelyek a gyerekkori sérüléseit szoft módon gyógyítják. De ez ma nem trendi. Helyette csak a drog meg a perverz szex a menő sajnos. Ezek meg csak átmeneti megkönnyebbülést és "örömöt" hoznak, meg elnyomják a lelki fájdalmakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!