Lehet írásban ÜVÖLTENI, kiabálni, ŐRJÖNGENI, sírni, TAPSOLNI és ugrálni egyszerre!?!?!

2022. február 07. 15:53

Mert ez egy ilyen bejegyzés!!!!

2022. február 07. 15:53
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Lehet írásban ÜVÖLTENI, kiabálni, ŐRJÖNGENI, sírni, TAPSOLNI és ugrálni egyszerre!?!?! Mert ez egy ilyen bejegyzés!!!!

Drámai (inkább botrányos!!!) körülmények között OLIMPIAI BRONZÉRMES LIU SHAOANG, és »SZÁMUNKRA« aranyérmes LIU SHAOLIN SÁNDOR. De sajnos hivatalosan hiába nyerte meg a döntőt Sanyi, utólag, szabálytalanság miatt kizárták. Nem mellesleg egy kínai, tehát hazai pályán versenyző korcsolyázó lett így az olimpiai bajnok.

ÍGY IS SPORTTÖRTÉNELMET ÍRTAK a Liu testvérek: korábban soha nem nyert még egy olimpián egynél több érmet Magyarország, egészen a mai napig!

Most már van két bronz Pekingben: a vegyesváltó és Liu Shaoang. És még messze a vége

#nemethbalazshirei”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2022. február 08. 03:19
LIU SHAOLIN ELVETT ARANYÉRME A TÉLI OLIMPIÁK TÖRTÉNETÉNEK EGYIK LEGBOTRÁNYOSABB DÖNTÉSE - ELMONDJUK, MIÉRT Hiába nyerte meg a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi 1000 méteres számának döntőjét Liu Shaolin Sándor, hosszas videózás után kizárták, így az aranyérem hazai Zsen Ce-vej nyakába került. A döntés többszörösen botrányos: valójában ugyanis nem Liu Shaolint kellett volna kizárni, hanem két ellenfelét. https://www.origo.hu/sport/futball/20220207-teli-olimpia-peking-liu-shaolin-sandor-kizarasa.html?
memoriter
2022. február 07. 20:01
Én is üvöltenék szívem szerint, csak nem akartam megijeszteni az unokámat, de nagyon nincs rendben ez a bíráskodás! Csak azért is hajrá gyerekek!
Pierre
2022. február 07. 17:06
A kinai gyorsabban haladt az utolso metereken es jo esellyel nyert volna, ha Shaolin nem fekezi le szabalytalanul. Soha eletetekben semmiert nem birtatok felelosseget vallalni, mindig mindenben a masik a hibas, az onfelmento onhazugsagok kenyelmes, hugyszagu elhulyuleseben vegetaltok. Ez a politikai vallasotok mentalis es moralis bazisa is.
states
2022. február 07. 16:47
Komcsik boldogok, idáig migránsozták a két testvért, most már csak élvezkednek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!