A magyar egy sportnemzet

2022. július 03. 22:39

Már csak egy dolgunk maradt: hogy elhozzuk a magyaroknak az olimpiát!

2022. július 03. 22:39
null
Kubatov Gábor
Kubatov Gábor
Facebook

„A magyar egy sportnemzet.

Szeretünk szurkolni, szeretünk versenyezni, és a sportolóink mindent megtesznek a győzelemért.

Budapesten minden adott, ami egy világversenyhez kell. A vizes vb ismét megmutatta, hogy Magyarországnak és bajnokainknak ott a helye a világ legjobb sportolói között.

Már csak egy dolgunk maradt: hogy elhozzuk a magyaroknak az olimpiát!”

Fotó: FRANÇOIS-XAVIER MARIT / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2022. július 04. 14:05
A magyar olimpia évszazados álom, meg is érdemelnénk, de az eddigi próbálkozásaink olyan apróságokon buktak meg, mint világháborúk, '56, - a Momentum a kivétel - úgyhogy kezdem azt hinni, a Jóisten nem akarja.
Namond
2022. július 04. 11:21
Kubatov Gábor egy orbáni seggbe szorult, csimbók. A magyar semmivel nem sportosabb nemzet, mint mások, sőt kevésbé. Főként mióta sikerült az idegenforgalmi szállodaipari munkaigény kielégítésére Budapest lakosságát újra 2 millió közelébe feltornászni, teljesen élhetetlenné téve azt. Az egyesületi sport kevesek kiváltsága idő és költségigénye miatt, a többiek meg örülnek ha munka után lerogyhatnak egy korsó sör mellé.
szajpalca
2022. július 04. 10:41
Pontosan!Legyen Magyarországon olimpia!
polárüveg
2022. július 04. 10:05
Fel kell készülni a 2024-es olimpia beugró megrendezésére!! A párizsi migránsok és muzulmánok még visszajuttathatják.... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!