Szijjártó sikeresnek hazudta a NER-t Amerikában, közben csúsznak-másznak a pénzért az EU-ban

2022. szeptember 24. 21:45

A sikeres Orbán-rezsim egy félév alatt a nyomor és csőd szélére jutott a liberális demokráciák pénze nélkül.

2022. szeptember 24. 21:45
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Orbán fasiszta rendszere egy önkényuralom, ezért nincs a liberális fősodorban, és a fasiszta diktatúrák nem legitim alternatívái a liberális demokráciáknak és pártjaiknak, hanem ellenségei, amelyek az EU alapvető értékeit és szerződéseit tagadják és tapossák. Az Orbán-rendszer nemcsak a liberális »fősodorba« nem tartozik, hanem a liberális demokráciák közé sem, márpedig az EU a liberális demokrációk által alkotott politikai és gazdasági értékközösség. Ebben Orbánnak, Orbán Magyarországánal és fasiszta rendszerének nincs helye.

Amit sikernek könyvelhet el ez a bűnszervezet, az mindössze annyi, hogy még nem vágták ki őket se az EU-ból, se a NATO-ból, mert a kétszínű alakoskodással, hízelgéssel, talpnyalással, a csűrés és csavarás hamis jogi trükkjeivel, mindig elodázzák a kirúgásukat. Mindezt kizárólag a pénz miatt, mert a sikeres Orbán-rezsim egy félév alatt a nyomor és csőd szélére jutott a liberális demokráciák pénze nélkül. Ennyi az ő »sikerük«.

Szijjártó nyilatkozata után megérdemelnék, hogy az EU küldjön egy gratulációt a »sikeres« Magyarországnak a pénz helyett, és kívánjon további sikereket. A becsületes demokraták pénze nélkül.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2022. szeptember 26. 21:43
Ha arra járnék, biztos beugornék ehhez a szarfaszúhoz, hogy kicsit elbeszélgessünk, levantei népnyelven
bucka
2022. szeptember 25. 23:00
Azért a liberális demokráciák sem utasítják vissza a diktatórikus Magyarország pénzét, sőt még az autóiparukat is idetelepítik.
Jooee
2022. szeptember 25. 23:00
Téged gyerekkorodba fejre ejtettek és azóta is agyalágyult vagy!
Hangillat
2022. szeptember 25. 21:05
A csúszómászó döglött túróscsuszával telítve okádja 1/4 cédulás bomlástermékét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!