Orosz oligarcha érdekében blokkolná Orbán az új szankciós csomagot

2022. szeptember 08. 06:45

Mindig eszembe jut, amit Navalnij mondott nekünk.

2022. szeptember 08. 06:45
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Mindig eszembe jut a mondat, amit Alekszej Navalnij két éve mondott nekünk az Európai Parlament Külügyi Bizottságának ülésén, alig három hónappal azután, hogy a putyini rezsim novicsok idegméreggel próbálta meggyilkolni. »Amíg Uszmanov jachtjai Barcelonában és Monacoban parkolnak, a Kremlben senki sem fogja komolyan venni az EU-s szankciókat. Azt hiszik, játszanak az Európai Unióval.«

Igen, ez az az Aliser Uszmanov, akinek az érdekeit védve Orbán Viktor kormánya a hírek szerint blokkolni akarja a következő szankciós csomagot. Egy Kreml-párti oligarcha, aki különösen közeli kapcsolatban van Vlagyimir Putyinnal. A putyini világot mélységeiben ismerő Navalnij szerint Uszmanov személye kulcsfontosságú a szankciók hitelességéhez, a magyar kormány pedig épp a védelmébe veszi.

Ennek a lépésnek semmi köze Magyarország érdekeihez, épp ellenkezőleg: a kormány csak méginkább elszigetelődik, méginkább képtelen lesz a magyar érdekek mentén tárgyalni. Mégis kit képvisel Orbán és Szijjártó az Európai Tanácsban, Magyarországot vagy a putyini Oroszországot?”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2022. szeptember 08. 22:29
Lehet hogy csak megdugta a Navalnij nőjét, aztán rajtunk keresztül akar elégtételt venni
koronaszepe
2022. szeptember 08. 21:18
Jogos a kérdés felvetése! Remélem, egyszer megtudjuk, mi van a háttérben, mivel fogja a KGB a magyar miniszterelnököt?
fogas paduc
2022. szeptember 08. 20:20
Inkább legyél jó román. A képességeid megvannak hozzá.
Ferry63
2022. szeptember 08. 19:40
Te fasszopó , Hologramos kurva, ki kérdezett téged!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!