Ez a Lilike is el fog tűnni

2022. október 24. 12:10

De a szégyene még túléli őt. És a feltehetőleg ugyanilyen szüleit is.

2022. október 24. 12:10
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Itt van még egy...Lehet, ez mind ilyen. Ezeket nevelték a tüntető tanárok, így aztán egymásra is találtak. Zsák a foltját, szar a gödrét. Egykoron Babits Mihály tanított gimnáziumban. És ilyen szerencsétlenek nem jártak, mert nem is járhattak oda.Abigél? Ott, akkor, ilyen dumával? Pedig ott, akkor volt, lehetett volna tétje. A mi időnkben is volt tétje. Ma? Semmi tétje. Ma ezek maradtak. Ha mind ilyen, és minden tanára olyan, amilyen, akkor ennek az országnak vége van. De hiszem, ez a kisebbség. Pusztán azért, mert nem lehet a többség. Nem régen még az ehhez hasonló Nagy Blankát éljenezték. Aztán eltakarodtak. Ez a Lilike is el fog tűnni. De a szégyene még túléli őt. És a feltehetőleg ugyanilyen szüleit is.

A nagy francia forradalomban lobogtatták a zászlót, rajta a felirat:

SZABADSÁG, EGYENLŐSÉG, TESTVÉRISÉG

Aztán az egyenlőséget kommunizmussá, a testvériséget nácizmussá változtatta a huszadik század. És a huszonegyedik század elhozta ezt a szabadságot is. A Lilike faszszopásának szabadságát. Ennyi maradt.

Tényleg ennyi maradt?”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnum
2022. október 28. 19:14
Állítólag Bayer is járt gimnáziumba, ott ilyen tanárok tanították, hogy csak ennyi ragadt rá?
kórus
2022. október 25. 17:19
Büdös patkány bályer,sajnos még élsz!!Eltünhetnétek már egy krematóriumban,te büdös fasszopó!!
matula bácsi
2022. október 25. 06:43
Mi van nunik??? Berezeltetek egy gimis csaj beszédétől? Bújjatok el ti is valahol Zalában, mint a gazditok, míg elcsendesedik. Látom ti nem fogadtátok meg a legnagyobb bőlcsetek intelmét, miszerint: "Legyetek BÁTORAK!!" Vicces népség vagytok.
Davidov
2022. október 25. 01:39
A szókincsed hiányát pótló trágárság a te kis privilégiumod. Lilinél nyomatékosítja a mondanivalóját. Normális országban az asztalfiókodnak írnál kizárólag. Azta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!