Van ez a Vadai Ágnes nevű nagyon magasan képzett DK-s képviselő

2022. november 17. 09:36

Bocsánat árnyék honvédelmi miniszter, aki kérdéssel fordult a Külügyminisztériumhoz (az igazihoz).

2022. november 17. 09:36
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Ez a sztori is tökéletesen megmutatja, hogy mennyire életképtelenek ezek a komcsik.

Van ez a Vadai Ágnes nevű nagyon magasan képzett DK-s képviselő, bocsánat árnyék honvédelmi miniszter, aki kérdéssel fordult a Külügyminisztériumhoz (az igazihoz).

Vadai Ágnes azt kérdezte, hogy mi a köze »Vince Ottónak« a külügyhöz?

Azonban ez a kiváló képességű Vadai még arra is alkalmatlan volt, hogy leírja Vincze Ottó, egykori labdarúgó nevét helyesen.

Gyurcsány embere meg is kapta a választ: »a kérdésben szereplő Vince Ottó nevű személy nem dolgozik a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, ellenben Vincze Ottó sportdiplomáciai feladatokat lát el.«

Ágnes, Ágnes… minek erőlködni, ha nem megy?”

 

Vadai Ágnest annyira érdekelte, hogy mit csinál Vincze Ottó a külügynél, hogy még a korábbi válogatott nevét sem találta el

Szijjártó Péter 2020 májusában bízta meg a korábbi válogatott labdarúgót, Vincze Ottót a barcelonai magyar örökség feldolgozásával. A miniszter azzal indokolta a döntését, hogy Vincze az utolsó magyar játékos, aki számításba jött az FC Barcelona felnőtt csapatánál. Vadai Ágnes DK-s országgyűlési képviselő a 24.hu cikkére hivatkozva írásbeli kérdést intézett Szijjártó Péterhez, azzal a címmel, hogy: Mit csinál pontosan Vince Ottó a magyar külügynél?

 

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amentet
2022. november 19. 08:30
Bolhás Dani elfogyott a krumpli? Muszáj volt valamit ideböfögni?
Innogreen23
2022. november 18. 16:22
Ágikánk az "árnyékból", hogy is mondjam, nem a legélesebb kés a dk-s fiókban ugye. Ennek azért a " politikai" pályafutása során sok esetben jelét adta. Amúgy biztos stabil góllövő edző zsargonban. Nézzük csak. Kiválló árnyékszéki csapatjátékos. Visszataszító, hányinger külső, undorító stílus, bunkó mint a főnöke. Ergo biztos lő pár gólt a következő választáson is. Kérdés hogy kinek?
ato boldizsár
2022. november 18. 15:57
Én a második tagmondattal nem is fáradtam volna, hadd gondolkozzanak csak.. lehet az életben nem jönnek rá ott az árnyékban.
Zokni
2022. november 18. 12:54
Kedves Bogár Dániel! Akkor talán megkérdezhetné Ön a hölgy helyett, hogy nevezett egykori focista mit, mennyi közpénzért csinál a Külügynek. Ja, és igaz-e, hogy Orkán Viktor protezsálta be a státuszba. (És ha már itt tartunk: magát is ő ajánlotta, avagy tisztán önerőből nyalta be magát ide?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!