Mesterlövész, vigyázz!

2022. november 23. 06:29

A horvátoknak és a szerbeknek szurkolok majd. Szivárványos bohócoknak nem szurkolhatunk.

2022. november 23. 06:29
null
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„Mármost az embernek, ha magyar és látott valódi futballt életében, a végére csak annyi maradt, hogy elárulja szimpátiáját. A fentiek értelmében érthető, hogy szivárványos bohócoknak, angoloknak, németeknek, hollandoknak és a többi paródia-mesterlövésznek nem szurkolhatunk. Sem most, sem soha többé. Ennyit sikerült elérniük azoknak, akik a saját hagyományaikat is szőnyeg alá söprik, hogy kapjanak még zsetont.

Vannak itt remek afrikai, ázsiai csapatok, ők azonban távolabb állnak tőlünk. Hanem mondok én valamit. Lehet, hogy az egyetlen ember vagyok a földkerekségen, de egyszerre két csapatnak is szurkolok, ha már nagy a káosz Katarban, hadd növeljem kissé.

Szóval én – és ez nem vicc – a számomra kötelező portugál és lengyel elköteleződésen túl a horvátoknak és a szerbeknek szurkolok majd. Igen, mondom még egyszer: nekik, egyszerre. Hogy ez miért nem marhaság, és hogy magyarként, futballbarátként mennyire igazam van, hadd ne részletezzem.

Hajrá, szerbhorvát barátaim, játsszatok döntőt, ha lehet, egyszerűen mutassatok jó futballt, lőjetek kapura harmincról, íveljetek szögleteket, kényszerítőzzetek, cselezzetek, támadjatok, védekezzetek. Valami ilyesmiről szólna ugyanis a labdarúgás, nem a pederasztákról, gondolom én.”

Fotó: AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2022. november 23. 22:00
Nem fogok olyan csapatnak drukkolni, amelyik politikát visz a sportba!
Reszelő Aladár
2022. november 23. 18:58
Mindenki nyugodjon le a pxcsába. A Japán nyer ma 2-1-re.
amca
2022. november 23. 17:32
Srbija: Napred Orlovi. Samo Sloga Spasava Srbiju. Hrvatska:Ajmo Momci. Dobijemo.
csjanos
2022. november 23. 11:37
EGYETÉRTÜNK...én is nekik szurkolok...a németeknek,hollandoknak soha...ennyi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!