Ilyen az, ha egy csapat összekeveri a foci vb-t a woke világbajnoksággal ...

2022. december 01. 22:05

Schiffer András véleménye a németek kieséséről.

2022. december 01. 22:05
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Ilyen az, ha egy csapat összekeveri a foci vb-t a woke világbajnoksággal ...”

Kevés foci, túl sok ideológia - már a VB csoportkörében kiestek a németek

Japán hátrányból fordítva legyőzte a spanyolokat 2:1-re, így megnyerte az E-csoportot. Spanyolország a második helyen jutott tovább a jobb gólkülönbségének köszönhetően. Németország a harmadik helyezett lett a csoportban, így kiesett, hiába győzte le az utolsó csoportmeccsen 4:2-re Costa Ricát, amely csoportutolsóként zárja a vb-t.

Nyitókép: Robert Michael / DPA /  AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katedralista1957
2022. december 02. 17:32
"Németország mindig is a lelki katasztrófák földje volt" - írja C.G.Jung 1945-ben a Die Weltwoche májusi számában, majd így folytatja "Ma a német népesség tíz százaléka gyógyíthatatlan pszichopatákból áll". "A németek könnyen befolyásolhatók. A szélsőségek emberei és kissé mindig kiegyensúlyozatlanok" írta korábban a Cosmopolitan 1939 januári számában. Van még kérdés?
beobachter1
2022. december 02. 14:39
A katari tévében így búcsúztatták a nácikat! kulfold/20221202/zsenialisan-bucsuztattak-a-vb-rol-kiesett-nemeteket-a-
dezilluzionista
2022. december 02. 12:02
FocialistaAndrásfélrebeszél.
Aerion
2022. december 02. 09:27
Jóhiszemű akarok lenni, és azt gondolom, egyszerűen csak elő van írva ezeknek a nem épp borotvaéles elméjű, de igen jól kereső labdarúgóknak, hogy mit csináljanak. Elő van írva. Konkrétan. Ha ezeknek az lenne előírva, hogy horogkeresztes karszalagban focizzanak, és náci karlendítsenek, akkor azt csinálnák. Ha az lenne előírva, hogy Oroszországot éltessék, akkor meg azt. Ennyi. Ezek kirakati figurák. Bábuk, társadalompolitikai értelemben. Eszközként használják őket a degeneráltak a normalitás ellen viselt háborús céljaik teljesítésében. Minden ember ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!