Ezek a 444-es skacok nem bántóan okosak

2023. február 06. 09:50

Ezért nem szabad ezeknek soha hinni!

2023. február 06. 09:50
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Ezek a 444-es skacok nem bántóan okosak. Tegnap a Ferencváros játszott az Újpesttel és ahogy lenni szokott a Fradi drukkerek látványos koreográfiával fogadták a csapatot.

A fradisták a Rapid Wien szurkolói csoportjának születésnapjáról emlékeztek meg. A bécsi csapatnak a színei a zöld-fehér mellett a kék és piros. Na, ettől kikészült a teljes dollármédia és egyből elkezdtek oroszozni, Putyin-bérencezni. Miután kiderült, hogy nem csupán rosszindulatúak, hanem tudatlanok is, természetesen törölték a cikket.

Ezért nem szabad ezeknek soha hinni!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. február 07. 07:53
A szülinapos fradi-drukkerek..előtte tömegverekedés..bájos..
Mr.Woof
2023. február 06. 14:49
Tévedtek, előfordul. Ráadásul egy tök jelentéktelen dologban. A kormánypárti sajtó pedig szándékosan hazudik lejáratás céljából. Így tudják kormányra segíteni a fideszt.
dakotasámán
2023. február 06. 14:48
"Ezek a 444-es skacok nem bántóan okosak." hát ja. a prosti skacokkal ellentétben. danci manci,bújj vissza segggazdádba, ott legalább, még ha meleg is van, nem égsz mint az agyhalottak általában.
CirmoS
2023. február 06. 12:41
444 Soros cselédek! Tömény szenny! Szerintem ezek bármit is hordanak össze, meglepődni nem lehet már ezeken! Az viszont beszédes ahogy a dolcsicsürhe csicska trolljai vicsorognak Bohárra. :-))))))))) Ebből lehet tudni, hogy Bohár , betalált ' ! Libsik rosszul vannak az igazságtól! :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!