Ajánlók és ajánlottak

2023. február 08. 10:38

És rögtön mi leszünk a legtöbb Nobel-díjjal rendelkező nép. Hát mit mondjak, ez se semmi!

2023. február 08. 10:38
null
Gábor György
Gábor György
Klubrádió

„És persze lehet orbáni módon saját káderekkel telepakolni az igazságszolgáltatást, kényszernyugdíjazni, s sírig hű pártkatonából ezer évre főügyészt kreálni, de a False Flag Operationt követő teljes vérátömlesztést végrehajtani, s kizárólag saját párttársak közül kiválogatni a megbízhatóan prejudikáló bírákat, mégiscsak sokkalta nagyobb dolog.

És Orbánék szétverhetik az ellenzéki sajtó túlnyomó részét, arra vetemedve, hogy elhallgattassák mindazokat, akik nem értenek velük egyet, s a Fidesz tacepaójává alakítva át az úgynevezett közmédiát (bruhaha!), de hol van ez attól, ahogy a Fidesz Nobel-békedíj várományosa bebörtönözte a neki nem tetsző újságírókat, legtöbbjüket azonmód terrorizmussal vádolva meg.

És persze lehet hosszú éveken át a rokoni, a baráti és a saját zsebeket EU-s pénzekkel teletömni, kisiparos módon, ám a Nobel-békedíj várományosa egyetlen üggyel érte el, hogy 100 milliárd dolláros korrupciós gyanúba keveredjék.

S szép-szép mindaz, amit a kormány tesz inflációt és forintromlást előidéző aktivitásával, de hol van ez a 2018-as török valuta- és adósságválsághoz képest?

Aztán lehet koncepciós vádakkal üldözőbe venni néhány könyvmoly-filozófust, teszem azt az MTA környékén, s rájuk állítani újságíróknak nevezett bérvádaskodókat, de mi ez ahhoz képest, amikor a Nobel-békedíj kandidátusa mindjárt egy ültében ezer akadémikust és egyetemi oktatót hajtott el a tudomány és az oktatás környékéről, mert az érintettek tiltakozni merészeltek a kurd városok elleni etnikai fellépések és sűrűn ismétlődő atrocitások miatt.”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2023. február 08. 17:34
Az nem ugy volt, hogy ez a figura olyan nagyon megbantva erezte magat, hogy elhatarozta, kivonul a nyilvanossag tereibol?????
kata56
2023. február 08. 17:33
Az nem ugy volt, hogy ez a figura olyan nagyon megbantva erezte magat, hogy elhatarozta, kivonul a nyilvanossag tereibol?????
szürkeSzarvas
2023. február 08. 15:45
Hülyezsidó vagy,Gyuri. (A Rugasi Gyuri orcája pirul miattad a Rabbiképzőn.) A Népszava is fideszista reklámokbol él. Az atv is. Csakxolok. :)
zakar zoltán béla
2023. február 08. 14:24
Énekeljünk egy dalt: -Jaj úgy élvezem én a st(R)andot...Halivúd
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!