Gyurcsány húsvétkor is a világ proletárjait akarja egyesíteni

2023. április 10. 10:33

Az emberi jogi dogma nevében felszólítja saját népét, hogy adja fel kultúráját.

2023. április 10. 10:33
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A Kárpátok Cippolája, a nyíltan keresztény és magyar ellenes politikus nem bírta ki, hogy – talán a locsolást megelőlegező hörpintés – vagy valami más hatására, ne böffentsen megint valami szellemi zagyvalékot a keresztények, de egyben a nemzet asztalára. Egyszerűen is megválaszolhatnánk a kérdést: Lehet – egyébként meg semmi közöd hozzá, tessék inkább a marxizmusról elmélkedni. De, ne intézzük el ilyen könnyen.

Talán az egykori kommunista, jelenleg az annak szellemi, lelki örököseként fellépő woke hazai képviselője, maga sincs tisztában vele (az üvegek címkéjére nincs ráírva), hogy amit mond, amit ír az nem más, mint (milyen torz és morbid) a kommunizmus vallási előképének a két IV. századi eretnekmozgalom a gnózis (Isten ember, ember Isten) és a millenarizmus (földi paradicsom) XII. századi összeolvadásának, majd ennek a zagyvaléknak már az Isten nélküli baloldali ideológiájába beépülő egyik lényeges eleme: az egyformaság  elve, a memizmus.

Jean-Louis Harouel memizmusnak nevezi azt az ideológiát, amely tagadja az emberek közötti különbséget, és ellensége azoknak, akik őrzik az önazonosságukat, identitásukat. (...) Ez az ember fizikai (transz mozgalom) , lelki, szellemi (hagyományok, kultúra, szokások megszüntetése) felcserélhetőségének dogmája. Ennek a felcserélhetőség, azonosság dogmájának nevében hirdetik, ahogy a derék francia (ő már csak tudja, elég végignézni a francia nagyvárosokon, megvizsgálni az etnikai összetételüket) írja az Emberi jogok a nép ellen című tanulmányában: »mivel az emberek felcserélhetőek, a maliak vagy éppen a törökök számolatlanul jöhetnek ide, és odébb lökhetik az őshonos franciákat«.

Miközben Tartuffe -ként játssza a keresztényt, valójában ezt a gyilkos szellemi mérget csepegteti a hallgatóság agyába Gyurcsány Ferenc. Gyurcsány tehát nem tesz mást, mint a '89-90-ben gazda nélkül maradt marxisták új vallásának az emberi jogi dogma nevében felszólítja saját népét, hogy adja fel kultúráját, hagyományait és szokásait, és más európai népekkel együtt oldódjon fel a globális emberiségben. Ma ez nála (náluk) hitkérdéssé lett, »vallási« dogmává alakult.”

Nyitókép: Mátrai Dávid, Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. április 11. 12:44
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
Brandon the great Negro
2023. április 11. 12:23
Aki saját szerepét Jézuséval azonosítja az beteg. Nagyon.
jánosbácsi
2023. április 10. 20:23
Fideszes kultúra? Ammeg mi a faszom ? A szotyit köpködő focidrukker Orbán Viktor kultúrája? :D
EX - Terminátor
2023. április 10. 19:09
Ez a tetű akkor fog bármibe is bele ugatni, majd ha befagy a pokol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!