Érzékelhető, hogy az amerikaiak véleménye kezd változni az ukrán helyzettel kapcsolatban

2023. május 20. 20:41

Az USA jóindulata sem tart örökké.

2023. május 20. 20:41
null
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Érzékelhető, hogy az amerikaiak véleménye kezd változni az ukrán helyzettel kapcsolatban. Nemrégiben a Washington Post – amely lap szoros kapcsolatokat ápol a Biden-adminisztrációval – egy érdekes cikket közölt. Ebben azt állítják, hogy Volodimir Zelenszkij egy feszült pillanatában azt szerette volna, ha az ukránok felrobbantják a Barátság kőolajvezetéket, ezzel gyengítve a magyar gazdaságot. A javaslat nem valósult meg, de a kiszivárogtatás egyértelmű üzenet mind az ukránok, mind a magyarok felé. A magyarok felé egy gesztus, amely azt jelenti, hogy az Amerikai Egyesült Államokban van nyitottság a két ország kapcsolatainak a rendezésére. Ukrajnának pedig azt üzeni, hogy az USA jóindulata sem tart örökké.”

 

Nyitókép: UKRAINIAN PRESIDENCY / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 22. 08:18
Gabi,visszajelentkeztél már az állampártba?
Menhetten
2023. május 22. 07:26
Nagy csalódás vagy, Gábor..
kovsa
2023. május 21. 19:44
"A magyarok felé egy gesztus, amely azt jelenti, hogy az Amerikai Egyesült Államokban van nyitottság a két ország kapcsolatainak a rendezésére." Vagy! Figyelmeztetés, hogy akár rá is bólinthatnak, ha sokat ugrálunk.
ringwoodite
2023. május 21. 19:01
Mire szamitottak Gabor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!