A legjobbakat kívánom a Vasasnak és különösen a Honvédnak

2023. május 29. 10:13

Most két történelmi klub távozik az első osztályból.

2023. május 29. 10:13
null
Marco Rossi
Facebook

„Jól tudom, hogy egy kiesést mindig nehéz megemészteni. Most két történelmi klub távozik az első osztályból, de biztos vagyok benne, hogy kemény munkával és teljes elszántsággal mindkettejük újra tudja kezdeni és nagyon gyorsan vissza tud térni oda, ahol legnagyobb dicsőségeiket elérték.

A legjobbakat kívánom a Vasasnak és különösen a Honvédnak, amelyről mindenki tudja, hogy különleges helyen van a szívemben!”

Nyitókép: Facebook

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondomén
2023. május 29. 17:50
Valamit nagyon elcsesztek Kispesten és mint láthattuk, a Videotonnak nem volt szabad kiesnie. Persze, nem az utolsó fordulóban kell jól játszani, hanem az összesben. Viszont az sokat elmond, hogy az utolsó helyezett Vasas volt kispesti játékosokra épült, és a Kispest jelenlegi keretével a második kieső... Vajon hogyan történt mindez?
Caruso
2023. május 29. 12:17
De azért remélem mindkettő klubnak építettünk új stadiont. Ezek a labdát gurigatók remélem közpénzből fedezett milliós fizetéssel mennek a másodosztályba is.
röviden
2023. május 29. 12:13
A legjobbakat, de inkább szedje össze magát, és jusson fel újra a Budafok. :)
Málaga21
2023. május 29. 10:42
Kispest ékköve szerintem egyből visszajut. Úgy kell küzdeni egész évben, mint az utolsó meccsen, és akkor nem lesz probléma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!