Apró örömök az életben: kikapott a Ferencváros

2023. július 19. 20:52

Utálom a Fradit.

2023. július 19. 20:52
Czeglédy Csaba
Czeglédy Csaba
Facebook

„Apró örömök az életben: kikapott az ötvenháromezer lakosú feröer-szigeteki KÍ Klaksvík csapatától a Ferencváros, így kiesett az állampárt csapata a Bajnokok Ligájából. Magyarként nyilván a magyarok sikerének drukkolok, azonban a szombathelyi Haladás szurkolójaként utálom a Fradit, és egyáltalán nem bánom, hogy hazai pályán feltörölte vele a padlót a hentesekből, pincérekből álló amatőr csapat. Arról nem is beszélve, hogy a Kubatov nevű Fidesz-bűnöző a klub elnöke. A lényeg viszont az, hogy a közpénz milliárdokból kitömött Nerencváros az egész országra hozott szégyent.”

Nyitóképen. A feröeri Kí Klaksvík játékosai ünneplik győzelmüket a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC - Kí Klaksvík visszavágó mérkőzés végén a Groupama Arénában 2023. július 19-én. A Ferencváros 3-0-ra kikapott. MTI/Illyés Tibor

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fideszaking
2023. augusztus 04. 10:16
Magyar mondás: "A legszebb öröm a káröröm." Miért szidjátok? Igaz magyarként viselkedett. Kárörvend. Ami a MAGYAR mondás szerint a LEGSZEBB öröm... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
kbkb
2023. július 21. 10:16
Legszebb öröm a műk öröm. /Geszty/ Ezzel kéne kikaparni a szemedet, te aljas kárörvendő.
Almassy
2023. július 21. 01:28
Apró öröm az életben: Czeglédy, ne a hátad mögé nézz folyton, mert felbuksz!
Bulldog Orange
2023. július 20. 15:06
Én meg annak örülnék, ha Ceglédy elvtárs kifizetné, a diákoknak járó pénzt, és végre királylány lehetne a böriben....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!